Sziasztok. Van egy 26 hónapos lányom. 22 hónaposan szobatiszta lett, nem erőltettük, de támogattuk és néhány hét alatt szépen rászokott a bilire. A játék hevében gyakran elfelejt szólni, iylenkor becsúszik 1-2 csepp, ami nem baj. De az utóbbi 1-2 hétben újra bepisil. Igaz, most beteg is, de valahogy nem tudom ezt a betegség számlájára írni. Nem szól. Ha kérdezem, azt mondja, nem kell és 1 perc múlva már csurom pisi. Most éli a dackorszakát (az utóbbi hetekben sokkal intenzívebb), amit mindketten nehezen viselünk/kezelünk és itt van a 7 hónapos kistesó is.
Mit tegyek? Hogy csináljam? Nem szeretnék újra a pelushoz nyúlni.
Az én lányom is ennyi idős augusztusban sikerült a pelust leimádkozni róla cserébe rögtön sikerült neki mindig időban bilire ülni éjjel is csak akkor pisilt be egyszer-kétszer ha sokat engedtem inni este. Úgy örültem erre egy jó két hete ő is ugyanezt csinálja mint a tiéd, bemegy az eleje, vagy van hogy teljesen bepisil letagadja ha kérdezem pedig tudom hogy kell neki kivárja az utolsó percet, én már játszótérre is 3 gatyával járok mert ott se szól eljátsza ezért én már ígérgetek neki itt tartunk akkor kap inni ha előtte pisil, vagy kap egy pez cukrot vagy valami, nem törődömség, rászólás, nem rászólás nem vált be csak ez. Így is borzasztó sokat kell mossak azóta és a amit megspórlok a pelenkán azt mosószerben visszaköltöm... de én se akarom rá visszaadni a pelust, vannak napok mikor nagyon ügyes aztán történik megint valami és kínlódunk, nálunk si jön a kistesó kettő is én arra gondolok látja hogy nő a hasam meg egyre többet mondogatjuk nem-e ennek szól...
2012. okt. 3. 12:46
2/3 anonim válasza:
A fiam is hamar szobatiszta lett, 22 hónapos volt. De akkor én nem bíztam még rá, hogy mindig biztosan szóljon, kérdezés nélkül vittem pisilni a wc-re és kész. Később kezdtem kérdezgetni hogy kell e pisilni, amikor már megbízhatóan szobatiszta lett. Amig becsurgatott, kérdés nélkül, rendszeresen vittem.
2012. okt. 3. 14:20
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
a lányom eddig mindig szólt, az elejétől fogva... most viszont valamiért nem szól, és amikor úgy tippelem, hogy már eltelt annyi idő, hogy pisilnie kellhet, hiába ültetem a bilire, dacosan azt mondja, nem lesz pisi (és nem is lesz), aztán felöltöztetem és 1 perc múlva bumm, már be is pisilt :-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!