Lányom két napja lázas, ahogyan kimegy a lázcsillapító hatása, máris felmegy, és nagyon nehezen bírjuk lehúzni?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! A Germicid kúpot szerdán amikor voltunk az orvosnál ő írta fel!! Nem is tudtam, hogy 1 éves kor után lassabban hat!:-(( De most le vagyok döbbenve a doktornőn:-(
Remélem ma nyitva lesz a patika és akkor veszek mexalen kúpot azonnal, van még panadol szirup, és azzal fogom neki adni!
6-os vagyok
A répaital az székletfogó természetes módon, tehát nem lesz híg a széklete. Nekem ezt mondták a kórházban mikor ilyen volt.Nálunk a szalmonella 1 hónapig nem ment ki a kisfiamból akkor volt 15hós. De nem volt hasmenésekb 1 hét után. Szerintem hívd fel az ügyeletet és mondd el, hogy mi a helyzet nálatok, mennyit iszik-eszik stb. és fognak neked segíteni. Én is betelefonáltam a Rota vírusnál, és mindent elmondtak, hogy miként figyeljem a kiszáradás jeleit, hogyan miként itassam stb.
Köszönöm szépen mindenkinek,hogy válaszolt, olyan aranyosak vagytok, hogy tényleg baj esetnén máris itt vagytok :-)
Kaptam nagyon jó ötleteket, felírtam mindent, mert biztosan lesz még rá szükségünk!
Jobban van a lányom, éjjel, és délelőtt már nem volt láza!:-)Az étvágya is egy fokkal jobb !
Köszönöm még egyszer lányok!
:) Örülök, hogy jobban van a kislányod, további jobbulást neki!
Csak egy javaslat: panadolt mexalennel NE adj váltakozva, mert ugyanaz a hatóanyag és könnyen túladagolhatod! Ezért írtam, hogy a mexalen kúp a panadol kúp változata.
11.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!