Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden két és fél éves alszik...

Minden két és fél éves alszik délutánonként?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam már hetek óta nehezebben alszik el. Óra, másfél míg elalszik. Addig kiabál hívogat, hisztizik, stb. Mese természetesen van, de abból soha semennyi nem elég. A kistesóját nem tudom vele egyszerre letenni, mert az üvöltésétől, dumálástól nem bír aludni a pici. Megszoktam várni míg a nagyobbik elalszik és olyan három körül lefektetem őt is. A nagyobb egyébként is elég zajos. Nem egy egyszerű gyermek. nyilván féltékeny a tesójára, de a születése előtte is nagyon vehemens volt. A ti hasonló korú gyerekeitek minden nap alszanak? Félek, ha egyszer kivételt teszek, vége. Ja és fontos: Este negyed kilenckor fekvés van. Akkor sem megy könnyen, de azt jobban elfogadja.
2012. nov. 1. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Még valami. Az óvodával kapcsolatban igazad van! Nekem a fiam még aludt kiscsoportos korában, középsőben már csak hébe-hóba. Onnantól kezdve rémálom volt az óvoda, mert nem akart menni, mert nem akart ott aludni. Nyitott szemmel feküdt, míg a többi aludt,nem kelhetett fel. Lehet, hogy máshol toleránsabbak az ovónők, de a mi ovink ilyen volt.
2012. nov. 1. 15:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm. Neked is köszönöm 1-es, 9-es. lehet, az is csak hozzátesz. Remélem minél hamarabb túllendülünk...És nem is kellene erőltetnünk az alvást.
2012. nov. 1. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem még az 5 éves fiam is alszik délután min. 2 órát. Igaz mindig veszekedni kell vele, de nem engedek, mert ha nem aludna iszonyú hisztis lenne estére. És még így is szerencsére este 9-től reggel 7-ig alszik. Amikor az oviban próbáltam volna hagyni délután is, ott egyszersem aludt 1 hónapon át, így inkább hazahozom ebéd után.
2012. nov. 1. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
lányom a bölcsibe alszik ,és este 7kor már leis tudom tenni aludni .viszont itthon nem alszik.
2012. nov. 1. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Fél 1-től 3-ig alszik a lányom.Este negyed 9-kor alszik el.Reggel 6-kor ébred.Éjszaka 1x2x ébred.2.5 éves kislány

off .nem értem miért korai a 8 ,negyed 9es fekvés!?

2012. nov. 1. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:
2,5 eves mult a lanyom es egy ideje nem alszik delutanonkent. Amikor bolcsi van, akkor fel 7-kor keltem es a bolcsiben alszik egy keveset, de mindig o alszik el legkesobb es max 1 orat szunyal. Itthon este 9-fel 10 mire elalszik. Amikor itthon van, akkor sem kel sokkal kesobb max fel 8-kor, delutan sosem alszik es este 8 korul beajul. Ma viszont fel 7-kor kelt, nem aludt delutan es 5-kor ajult be, azota is alszik, meg arra se ebredt fel, hogy raadtam a pelust ejszakara illetve az elobb megigazitottam az agyban, mert keresztben aludt. Kivancsi vagyok hanyig fog aludni, hogy ilyen nagyon koran beajult.
2012. nov. 1. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!