Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesnek kb mekkora...

Másfél évesnek kb mekkora lesz a lába, ha most 21-es?

Figyelt kérdés
Jó kis szandál akciók vannak, jó lenne a jövő nyárra betárazni, de fogalmam sincs kb mennyit nő 1 év alatt a lábikó.
2009. aug. 11. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudni még én sem tudom :-), de én már bevásároltam szandálból. Ugyanis a szandál (zoknival) jó lesz majd a bölcsiben/oviban benti cipőnek is, ha éppen akkor nem nyár lesz, hanem tél. Nekem 16 hónapos a kisfiam, szintén 21-es a lába már egy ideje. Vettem egy 25-ös szandált, aztán meglátjuk, vagy nyári viselet lesz, vagy télen benti cipő. Kár lett volna otthagyni, olyan jó akciós volt, és csak 25-ös volt belőle.
2009. aug. 11. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak másfél évesen volt 22es lába!Most 3.5 éves és 25 ös!
2009. aug. 11. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
16 hónapos kisfiam lába most 21-es. A nyáron 1,5 számot nőtt. Őszi cipőből már 22-es kell neki.
2009. aug. 12. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:

A lányomnak 8 hósan 18-as volt a lába, másfél-két évesen meg 23-24-es.

Azóta kicsit lassult a lábnövés üteme. Most 100 cm magas, 30 hós, 25-ös szandálokat hord, de épp most vettünk őszi cipőt, abból már 27 kellett, mivel ez már nem a babaméret, más a cipők fazonja, és nem is hosszra de szélességre kellett a nagyobb méret.

Én egy évre előre nem mernék vásárolni, mert nagyon változó, hogy milyen mértékben nő még a kicsid lába. Lehet, hogy tavaszra már 25 lesz, de lehet csak 23-as.

2009. aug. 12. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!