Van itt olyan akinek a gyerekének orrmandula műtétje volt de megmaradtak a panaszai késöbb is és utána garatmandula műtétre került a sor? Vagy máshogyan sikerült a panaszokat csökkenteni? Hogyan?
Figyelt kérdés
Hány éves volt a gyermeked orrmandula mütétkor és mikor került sor garatmandula mütétre?2012. okt. 31. 10:28
11/14 anonim válasza:
Még annyi, hogy a műtét után nem sokkal és tegnap is voltunk bőrgyógyásznál kontrollon, és mondta a doktornő, hogy sajnos, mikor ennyire megnagyobbodik a mandula és kiveszik, utána sok gyerek betegesebb egy ideig, mert eltávolítják a bacik útjából a "dugót". Viszont, ha nem távolítják el, akkor más problémák vannak. Ezt már meghallgattam a védőnőtől és a házi orvosunktól is, csak azt nem tudom, hogyha dolgoznék, akkor mennyire tolerálná a munkahelyem, hogy hetente- két hetente itthon vagyok a gyerekkel. Igazából ilyenkor nem gondolok annyira rossz szájízzel a munkáltatómra, hogy választhattam a fizetés nélküli szabadság és a felmondás között!
12/14 A kérdező kommentje:
Ertem csak meddig tar az "egy ideig" ? :( Kivancsi lennek a kesobbiekben is hogy van a kisfiad. Ha ugy erzed megosztanad velem idonkent akkor irj legyszi. Remelem most mar nem lesznek betegek! Minden jot nektek!
2012. dec. 9. 18:14
13/14 anonim válasza:
Ismét jobban köhög, és megint taknyos, pedig a héten nem is volt bölcsiben, csak 5-én vittem be 2 órára a Mikulás bulira. :(
A tied hogy van?
14/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg jól. Bár szokta mondani, hogy fáj a torka. A mütét óta ha fáj neki a torka akkor folyamatosan böfög. Piciket mintha levegőt nyelne direkt böfög. Engem nagyon zavar. Ha kérem fejezze be azt mondja fáj a torka azert csinálja.
2012. dec. 11. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!