Nátha utáni orrmandula megnagyobbodás mikor/hogyan javul?
Figyelt kérdés
Alvás közben szörcsög, horkol, dobálja magát. Ha szívom az orrát szinte semmi nem jön belőle (orrcseppekkel sem).
Hogyan tudnék segíteni neki? Vagy magától visszahúzódik?
19 hónapos
2012. okt. 5. 00:17
1/5 anonim válasza:
erre én is kivi vagyok ugyanez a gond csak éjjel még köhög is
2/5 anonim válasza:
nekünk még plusz két hétig szednünk kell az aeriust (hasonló a fenistil cseppekhez)
3/5 anonim válasza:
Nálunk is sokszor volt ilyen, de a mienk elhúzódó volt (6-8 hétig is kínlódtunk egy náthával), a vége az orrmandula kivétele lett. Persze ezzel nem azt mondom, hogy azonnal neki kell esni. Miután kivették a lányom orrmanduláját, utána is volt, hogy be volt dugulva az orra, pedig nem jött semmi belőle. Már azt hittük visszanőtt. A dokink adott egy orrsprayt, ami receptköteles és elég drága (kétezer valahányszáz forint volt), azzal este egyszer befújtunk az orrába, úgy elmulasztotta 1-2 hét alatt, hogy azóta se tért vissza. Ez egyébként elsődlegesen allergiára van (a lányom nem allergiás egyébként), duzzanat csökkentő, szuper. Ha gondolod otthon megnézem mi a neve pontosan. 4,5 éves kislány anyukája.
4/5 anonim válasza:
Én ilyenkor Lymphomiosot cseppet adok nekik. (homeós) Ennek orrmandula-sorvasztó hatása van. Igazából 6 hét egy kúra, de 2 hét után már nekünk hatása van.
5/5 anonim válasza:
Kedves Utolsó!Hány éves a gyerkőcöd?Én is hallottam erről a cseppről,de még nem mertem adni a 3,5 évesemnek,mivel a tájékoztatón 12év van.Amúgy voltatok vele dokinál?Én most viszem a jövő héten majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!