Másnak is van "fiús" kislánya?
Figyelt kérdés
2,5 éves a lányom, de olyan mintha fiam lenne. Szerel az apjával, thomas és chaggington mániás, tűzoltó autók, autók és semmi baba. Na jó, néha-néha havi egyszer talán babázik. Normális ez így, hogy ennyire fiús játékokat játszik csak? Egész nap vonatozik, már néha őrülök meg a vonatoktól! Mesét is csak vonatosat néz, meg néha a Vukot. Azért lesz még belőle kislány, ugye????2012. okt. 30. 22:22
1/5 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Nem lett semmi bajom tőle, mondjuk a szoknyát soha nem tudták rám adni.
2/5 anonim válasza:
Én mindig kisautókkal meg dínókkal játszottam.:)Csak a melegítő nadrágot tudták rám adni meg a bő pólókat.Azóta kicsit megváltoztam.Tavaly nyáron le sem szakadt rólam a mini szoknya meg a kivágott felső.:)))) Most nyáron a pocakom miatt nem jöttek rám.:P
3/5 anonim válasza:
A lányom is ilyen volt. Most hatéves, és - gondolom, az óvodatársak hatására is - kicsit változott. Babázni ugyan ma sem babázik, de imádja a kis állatfigurákat, azokkal szerepjátékozik. Amúgy én sem voltam egy babázós kislány. :-)
4/5 anonim válasza:
:)) aranyos lehet
Az én 1.5 éves lányom is csak focizik,autózik,apával szerel ,egy csavarral bármeddig eljátszik.Nyáron garázst takaritott az apjával,tiszta olaj +por volt.Azt hittem szörnyethalok mikor megláttam.A babáit, amiket szegény anyósom vesz neki,szétszedi és a sarokba dobja.Nem érdekli.
Mostanában már rajzolgat,de a labda mindent visz és a csavarok :DDD.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A babák általában nálunk is repülnek, főleg ha mérges, persze csak miután az összes ruhát leszedte róluk. Egynek sincs ruhája mert nem tűri meg rajtuk. Hat hetes a kistesója, mikor először mentünk vele sétálni nagy buzgón ő is hozta a kis babakocsiját( mert van neki, én reménykedem...)benne egy csupasz babával. Le kellett takarnom egy darab anyaggal, ne már csupaszon tologassa!!!! Mivel a tesónak is volt takarója, így maradhatott a rongy! Őrület!!
2012. okt. 31. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!