Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is ennyire sírós,...

Másnak is ennyire sírós, nyugtalan a kislánya? Ha rákezdi mindegy neki, hogy ölbe van vagy ágyon, tele a hasa, tiszta a pelus, büfizett stb, mégis nagyon sír. Adjatok valami tippet, hogy segíthetek rajta.

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 11:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nyolc hetes.
2009. máj. 16. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk ilynekor csak a séta vált be. Már egy éves a kislányom, de sajnos még mindig nagyon nyűgös típus.:(
2009. máj. 16. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:

szió! lehet, hogy a pocija fáj? (húzogatja a lábát, vag kifeszíti magát?)

az én fiam ebben a korban iszonyúan hasfájós volt, vígasztalhatatlanul sírt.

esetleg próbáld ki, hogy valami meleget teszel a pocijára. ha egy kicsit megnyugszik, bizony a pocakkal van a baj. ekkor jöhetnek a praktikák, szer-próbálgatások. minden babának más válik be.

2009. máj. 16. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 3,5 hós és 2-3 napja egyfolytában sír, visít. Nem tudom mi lelte. Felveszem, vígasztalom, de akkor is. Úgy látszik vannak ilyen korszakok, 8-10 hetesen mi is átéltük ezt. Olyan arca van, mintha félne a szobában lévő tárgyaktól... Tényleg fektesd el és adj neki kicsi hasmaszírt, finoman. Bicikliztesd a lábacskáit, attól ellazul és a hasát is ellazítja. Kakil rendesen?
2009. máj. 16. 11:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolótól; mármint a kinti babakocsis séta?
2009. máj. 16. 11:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy nap többször is kakil, de előtte mindig nagyon szenved, azt tudom. Viszont most kaki után volt vigasztalhatatlan.
2009. máj. 16. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyolc hetesen mi is átéltük. Poci probléma volt. Se éhesen, sem tele pocakkal, sem ölben, sem ágyban, sehogy nem volt jó. A Colocinthys (nem tudom jól írom-e) homeos bogyó segített nekünk. Meg hát a babakocsis séta azt mindig nagyon szerette, kint a friss levegőn mindig nagyokat aludt. Kitartás és türelem!
2009. máj. 16. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:
igen, a kinti babakocsis séta. Állandóan mennem kellett vele, ráadásul nem is aludt napközben, csak néha a kocsiban meghunyt kb. 5 percekre. nehéz korszak volt, viszont ő nagyon hasfájós volt, most pedig kiderült, hogy lisztérzékeny :(
2009. máj. 16. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az őrölt szél és a napi 3 front váltás is közre játszik.
2009. máj. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!