Másnak is ilyen nehéz segítség nélkül?
Igen, én most érzem, hogy kicsit sok. Pont most beszéltem egy volt óvónénivel, hogy időnként, amikor már nagyon fáradt vagyok, jöjjön át pár órára vagy vigye a kicsiket egy kicsit ki a játszótérre.
Soha senki nem vigyázott a gyerekeimre, párom este 8 előtt legtöbbször sehol, de van, hogy még később jár haza, még hétvégén is.
4 éves, 20 hós gyerekek és 34 hetes kismama
Szia. 2eves a nagy ,3honapos a kicsi. A ferjem itthon van delutan 3ra de nem sokat segit. Szinten kulfold se nagyszulo se senki akinek "lepasszolhatnank" oket.
Neha en is kivagyok raadasul el van torve a keze eppen igy meg annyit sem segit mint eddig. 3hete en csinalok mindent.
Ne aggodj nem csak neked nehez.
Estenkent (mar ha eljutok az egyedul furdesig) veszek egy jo hosszu forro furdot. Vagy elszaladok 2etetes kozott vasarolni,meg ha nekik is veszek valamit legalabb kicsit egyedul vagyok.
Kitartas! Csak jobb lehet:)
Ugyan nem pont ugyanaz a szitu az enyém, de én is kivagyok.
2 gyerekünk van, 6 és 3 éves fiúk, én február óta dolgozom ismét. A párom 7-17-ig dolgozik elvileg, de sokszor végez később és a legtöbb hétvégén is dolgozik, legalább az egyik nap. Most a 4 napos hétvégén 3-at, ebből 1x vidéken, így ott kellett aludniuk (nem vagyok féltékeny, fizikai munkát végez, csak férfiak között :))
Szóval a lényeg, hogy minden rám hárul. Én hozom-viszem a gyerekeket oviba, edzésre, orvoshoz stb. Én vásárolok, főzök, mosok, takarítok. Hétvégén is sokszor egyedül viszem őket kikapcsolódni vagy csak a nagyszülőkhöz.
Emellett ugye nő vagyok és sajnos 30 fölött már nem 2 percbe telik "jól" kinézni :)))
Úgyhogy igen, borzasztóan nehéz és gyakran besokallok!
Konkrétan az idejét sem tudom, hogy mikor csináltam valamit CSAK MAGAMÉRT. Mert vásárláskor mindig veszek valamit a gyerekeknek, a páromnak is. A net előtt ülve mindig valami gyerekneveléssel kapcsolatos oldalon kötök ki. Olvasni is csak ilyesmiket szoktam már. Ha nagy ritkán el tudok menni futni vagy edzeni, akkor sem azért teszem, mert annyira jól esik, hanem mert kötelező, ha nem akarok punnyadt lenni.
Barátnőim sajnos lekoptak az évek során, biztosan az én hibám is. A húgommal szoktunk néha találkozni, ennyi.
A párommal nagyon ritkán jutunk el valahová kettesben és már az sem olyan, mint régen.
Szóval ez van, másnak sem fenékig tejföl az élete :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!