Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is ilyen nehéz segítség...

Másnak is ilyen nehéz segítség nélkül?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam, mióta megszületett, egy fél napra sem kaptam "szabit". Nagyszülők sajnos nincsenek már, egyedül a párom segít munka után. Néha úgy érzem, kezdek becsavarodni, mindamellett, hogy imádok vele lenni! Más is van így?
2012. okt. 24. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
én néha de ez nagyon ritka 2,5 éves párom nem sokat segit sajna
2012. okt. 24. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Igen,én is így érzek,csak én duplán:)!28 hónapos ikrekkel itthon,egyedül!Alig várom,hogy megkezdjék az ovit,én a munkát és kicsit visszatérjek a civilizációba!
2012. okt. 24. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, én most érzem, hogy kicsit sok. Pont most beszéltem egy volt óvónénivel, hogy időnként, amikor már nagyon fáradt vagyok, jöjjön át pár órára vagy vigye a kicsiket egy kicsit ki a játszótérre.

Soha senki nem vigyázott a gyerekeimre, párom este 8 előtt legtöbbször sehol, de van, hogy még később jár haza, még hétvégén is.

4 éves, 20 hós gyerekek és 34 hetes kismama

2012. okt. 24. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én 4 éve nem kaptam egy perc szabit sem, ellenben a férjecském elmegy 4 napos szerepjátékra IS.
2012. okt. 24. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg szombat délelőttre nem tudnád a párodra bízni? Addig elmehetnél a városba.
2012. okt. 24. 16:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Olyan volt már, hogy el kellett mennem venni vmit, de úgyis csak a gyereknek veszek mindent... Az hiányzik nagyon, hogy a párommal kettesben tudjunk valami programot csinálni, mert kezd ellaposodni a házasságunk, pedig még csak 3 éve vagyunk házasok. :S
2012. okt. 24. 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 32 honapos a kisfiam es kulfoldon elunk ebbol kifolyolag nagyszulok otthon, rokonok otthon... Sok babas/kisgyerekes baratunk van es rengeteg programot csinalunk egyutt de nagyon hianyzik az, hogy a ferjemmel kettesben elmenjunk valahova, egy jot dumaljunk gyerek nelkul. O szivesen vigyaz a kisfiamra de mindig kulon tudunk eljarni. :( Hetvegen is megyek moziba de persze nelkule. O majd jovohet utan megy a baratjaval. Ez igy olyan rossz. Kisfiam mar bolcsis es en melozom. Meg a nyaron kitalaltuk a ferjemmel, hogy tartunk meg 10 nap szabadsagot decemberre igy mar 13-dkan eljovunk szabadsagra de a kisfiunkat meg visszuk par napot bolcsibe es elmegyunk moziba, ettermebe, vasarolgatni ajandekokat karacsonyra es csak kettesben leszunk reggel 9-tol delutan 3-ig (6 orat van naponta bolcsibe a kisfiam). Ez lesz a 34 honap alatt az elso alkalom a szulinapomat kiveve amit csak kettesben fogunk tolteni. Nekem nagyon hianyzik es olyan jo lenne neha egy nagyszulo leglabb 2-3 havonta aki elvallani par orara. :(
2012. okt. 24. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia. 2eves a nagy ,3honapos a kicsi. A ferjem itthon van delutan 3ra de nem sokat segit. Szinten kulfold se nagyszulo se senki akinek "lepasszolhatnank" oket.

Neha en is kivagyok raadasul el van torve a keze eppen igy meg annyit sem segit mint eddig. 3hete en csinalok mindent.

Ne aggodj nem csak neked nehez.

Estenkent (mar ha eljutok az egyedul furdesig) veszek egy jo hosszu forro furdot. Vagy elszaladok 2etetes kozott vasarolni,meg ha nekik is veszek valamit legalabb kicsit egyedul vagyok.

Kitartas! Csak jobb lehet:)

2012. okt. 24. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyan nem pont ugyanaz a szitu az enyém, de én is kivagyok.

2 gyerekünk van, 6 és 3 éves fiúk, én február óta dolgozom ismét. A párom 7-17-ig dolgozik elvileg, de sokszor végez később és a legtöbb hétvégén is dolgozik, legalább az egyik nap. Most a 4 napos hétvégén 3-at, ebből 1x vidéken, így ott kellett aludniuk (nem vagyok féltékeny, fizikai munkát végez, csak férfiak között :))

Szóval a lényeg, hogy minden rám hárul. Én hozom-viszem a gyerekeket oviba, edzésre, orvoshoz stb. Én vásárolok, főzök, mosok, takarítok. Hétvégén is sokszor egyedül viszem őket kikapcsolódni vagy csak a nagyszülőkhöz.

Emellett ugye nő vagyok és sajnos 30 fölött már nem 2 percbe telik "jól" kinézni :)))

Úgyhogy igen, borzasztóan nehéz és gyakran besokallok!

Konkrétan az idejét sem tudom, hogy mikor csináltam valamit CSAK MAGAMÉRT. Mert vásárláskor mindig veszek valamit a gyerekeknek, a páromnak is. A net előtt ülve mindig valami gyerekneveléssel kapcsolatos oldalon kötök ki. Olvasni is csak ilyesmiket szoktam már. Ha nagy ritkán el tudok menni futni vagy edzeni, akkor sem azért teszem, mert annyira jól esik, hanem mert kötelező, ha nem akarok punnyadt lenni.

Barátnőim sajnos lekoptak az évek során, biztosan az én hibám is. A húgommal szoktunk néha találkozni, ennyi.

A párommal nagyon ritkán jutunk el valahová kettesben és már az sem olyan, mint régen.

Szóval ez van, másnak sem fenékig tejföl az élete :)

2012. okt. 25. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!