Úgy hiányzik és unatkozom is nélküle! 2 éves kisfiam nélkül olyan üres a ház. Nagyinál van ma egész nap. Másnak is fura az egyedüllét?
Jajj, bárcsak az én 2 éves fiamat is elvinnék a nagyik!...
Nekem csak 2 nap után kezdene hiányozni.
Én már 6 hósan is odaadtam a mamákhoz. Nyugodtan elvégeztem a munkám,és még fodrászhoz is volt időm elmenni. Kélt évesen pedig már éjszakára is ottmaradt néha. Ilyenkor a párommal csináltunk közös programit,mint "ifjú" korunkban.
Nagyszerűen feltöltődtünk így a következő hétköznapok előtt.
enyém is 2 éves, és néha mi is átvisszük egy napra nagyikhoz, van teendő elég, de tud hiányozni.
bár azért a csend, és a nyugalom nagyon kellemes
Nekem 3 gyerekem van 6 éves a legidősebb. Minden hétvégén egyszer a két nagy a mamáknál alszik. Már az is fura, hogy csak 1 van itthon. :))))
De azért biztos tudnék értékelni 2-3 teljesen gyerekmentes és apukamentes napot. Néha rosszabb, mint a gyerekek. Most meg pláne, mert beteg. Taknyos, és a halálán van. :)))
Hát irigyellek, én még nem töltöttem 2-3 óránál többet távol 2 éves fiamtól, akkor is rohanva. Kezdek besokallni. Nagyszülők messze, nem aktivizálják magukat, nem jönnek, nem is vállalnák.
Egy nyugodt takarításnak örülnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!