Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti belegyeznétek, hogy az...

Ti belegyeznétek, hogy az óvodába bevezessék délutánra "kötelező" jelleggel (pl játék helyett) a balett előkészítőt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a tánc fontos a gyermekeknek, de miért jó hogy most decembertől mindenkinek ugyanazt kell csinálnia?

Valakinek jár a picije ilyen foglalkozásokra?

2012. okt. 30. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Bírom a szülőket. Ha van valamilyen foglalkozás az a baj, ha nincs, akkor meg az. Ha kötelező akkor miért kötelező, ha meg csak néhány gyerek jár, akkor meg miért nem mindenki.Egyébként meg nyilván nem egy halál komoly táncművészeti elfoglaltság lesz a gyerekeknek. Miért baj, ha mozog egy kicsit? Ebben a korban mindegy, hogy fiú vagy lány, mozgás meg ritmus fejlesztés. Ennyi.
2012. okt. 30. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Idéznék két mondatodat!:

1."Én nagyon komolynak tartom, legalábbis, amit a tánctanárnő mutatott."

2."Kedves nagyon a tánctanárnő; elmondta hogy nem lesz annyira komoly és minden ovis szeretni fogja." Most akkor hogy is?

2012. okt. 30. 09:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom a komolyt idézőjelbe kellett volna tennem. Így félreérthető. Amit csinálnak az ovikban általában ahhoz komoly, de egy tánciskolához képest kevésbé.
2012. okt. 30. 09:35
 14/16 anonim ***** válasza:
igen, beleegyeznék. lányom van amúgy, nem tudom, ha fiam lenne, hogyan gondolnám :)
2012. okt. 30. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Semmilyen kötelező foglalkozást nem pártolnék egy 3 éves gyerkőcnek. (Igaz, nem tudom, hogy a tiéd mekkora) Őt még hagyni kellene szabadon játszani.

Véleményem szerint egy iskolás korú gyereknél némileg már más a helyzet. Nem kellene összekeverni a különböző korcsoportú gyerekek igényét és szükségleteit.

Amennyiben viszont tényleg játékos és nem merev szabályok szerint zajlik, úgy már más a helyzet.

2012. okt. 30. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem egyeznek bele. ovodas gyereknek nincs szuksege ilyesmire, sot, kifejezetten karos. Szaladgaljanak az udvaron, az valo nekik, vagy bent egy kis torna is ok,esetleg zenere, ennyi. A balett amugy az egyik legnehezebb tancfajta, nem kicsiknek valo. Aki meg azt irja, hogy ugysem igazi balettot tanitanak, akkor miert nevezik annak? Mondhatnak, hogy jatekos tancfoglalkozas, azon meg el is gondolkoznek. Bar szerintem egy ovodas ilyen formaban, kototten, kotelezo jelleggel meg ahhoz is kicsi. (es amugy sem minden gyerek szeret tancolni)
2012. okt. 30. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!