Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti belegyeznétek, hogy az...

Ti belegyeznétek, hogy az óvodába bevezessék délutánra "kötelező" jelleggel (pl játék helyett) a balett előkészítőt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a tánc fontos a gyermekeknek, de miért jó hogy most decembertől mindenkinek ugyanazt kell csinálnia?

Valakinek jár a picije ilyen foglalkozásokra?

2012. okt. 30. 08:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Bele. Miért, szerinted mindenki csináljon amit akar? Ez nem igazi balett lesz, hanem inkább játékos foglalkozás, fenntartja a gyerekek hajlékonysagat.
2012. okt. 30. 08:05
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Én nem. Egyáltalán nem biztos, hogy a gyermekem szeretne ilyesmit csinálni. Majd ha nagyobb lesz és ő maga szeretne valamire járni akkor azt örömmel veszem, de ne akarják már kötelezővé tenni az ilyesmit.
2012. okt. 30. 08:07
 3/16 A kérdező kommentje:
Én nagyon komolynak tartom, legalább is amit a tánctanárnő mutatott.
2012. okt. 30. 08:08
 4/16 anonim ***** válasza:
14%
Mindenkinek? Kisfiúknak gondolom nem. Ha olyan komoly mint írod, akkor nem örülnék.
2012. okt. 30. 08:11
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem egyeznék bele, mégpedig azért, mert nincs garancia arra, hogy a 20 gyerekből 20 élvezni fogja a balett előkészítőt. Az meg, hogy kényszerből csinálják és ezzel megutáltatják a gyerekekkel, semmi jóra nem vezet. Akkor inkább játszanak, foglalják el magukat ahogy eddig is. Felesleges az ilyesmi teljes mértékben!
2012. okt. 30. 08:12
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Nekem két iker kisfiam van és tavaly az ovinkba bevezették a balettet, de ne gondoljatok valami komolyra. Egy kis mozgás zenére és irtó aranyosak. Mind a két gyermekemnek jót tett, mert elég izgágák és legalább önfegyelmet tanul, megtanul bánni a testével.

(egy tanítónő válasza)

2012. okt. 30. 08:17
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
A kötelező dolgokat nem kell élvezni. Iskolában is lesz olyan, a,IT nem szeret majd a gyerek, pl futás, kotelmaszas, matematika, stb. Nem létezik, hogy egy átlag óvodás csoportban valódi, komoly balett foglalkozás legyen, itt valószínű hogy balett szeru mozgásáról van szó. Délután pedig az óvodában sem kötelező ott lenni, el lehet hozni a gyereket, ha nem tetszik.
2012. okt. 30. 08:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen, a fiúknak és lányoknak egyaránt kötelező lesz. Kedves nagyon a tánctanárnő; elmondta hogy nem lesz annyira komoly és minden ovis szeretni fogja.
2012. okt. 30. 08:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Bár én mondjuk csak nagycsoportban vezetném be, az alatt még kicsik szerintem az ilyenekhez.
2012. okt. 30. 08:25
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

abban egyetértek veled, hogy nagycsoportban elég ha bevezetik...a lányom és a fiam már iskolások, művészeti iskolába járnak, s külön egy nap tornaóra helyett balett foglalkozásuk van, s nagyon élvezik... a ritmusérzékük óriásit fejlődött, s nem utolsó sorban kifárasztják őket, így aznap nincs gond velük otthon.

Az előttem írók közül említették az önfegyelmet: ezt főleg a fiamon vettem észre, mert előtte szétszórt és hanyag volt, szorgalma sem volt túl jó, de tánc sokat segített... az iskolában spagetti pántos egyen dressz van lányoknak s fiúknak egyaránt

2012. okt. 30. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!