Télen hogy fogunk közlekedni babakocsi nélkül?
15 hónapos a lányom és nem használjuk a babakocsit, mióta jár.
Nem félek a hótól, egész jó barátságot kötök vele minden télen lapátolás közben, csak fogalmam sincs, hogy a csúszós, esetenként le nem takarított utakon hogyan fogok tudni sétálva menni a lányommal.
Tudja jól, hogy nem veszem fel. Nem is tudom a derekam miatt. Ha mégis előfordul, hogy kézbe kapom, akkor is csak max. 2 percig tudom, mert utána majd összeesem a fájdalomtól.
Szóval szeretnék majd vele ugyanúgy kimozdulni, mint most. A busz nem akadály, mert nagyon élvezi!
Viszont szeretnék vele menni majd karácsonyi vásárba és ilyesmikbe.
Akiknek 17-18 hónapos volt a lányuk tavaly télen és babakocsi nélkül voltak már, azok hogyan oldották meg?
Nem értem a kérdésed!?
Ugyan úgy tud menni egy gyerek a hóban, mintha nem lenne hó!
Elesik, hát istenem, ha nem csúszik is megesik, van rajta pelenka, harisnya, nadrág, overál, nem nagyon üti meg magát!
A járdákat általában eltakarítják mire kimegy az ember, ha mégsem, szánkó is létezik!
Tényleg szánkó! Bele se gondoltam! Köszi :))
Hát igen .. sokszor visszasírom a babakocsis időszakot. DE mindennek van jó és rossz oldala is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!