Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5éves és annál idősebb...

2,5éves és annál idősebb gyereked babakocsizik még? Ha igen milyen sűrűn és mikor?

Figyelt kérdés

2012. okt. 12. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor viszek babakocsit, ha alvásidőre tudom, hogy nem érünk haza. Mondjuk ez elég ritka, kb. 2 hetente 1x. (27 hónapos a kislányom)
2012. okt. 12. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
3-3,5 éves koráig babakocsiztunk, igen. Nekem folyton benne van a bugi a lábamban, egyszerűen képtelen voltam kivárni a gyerek totyogását, így inkább babakocsiztam. Persze emellett a séta és a játék is megvolt, de ha célzottan mentünk valahová, nem mentem kocsi néklül. Már 8 éves, de sokszor még most is halálra hergelem magam, ha sétálgat mögöttem, amikor én meg mennék. :-) Más a helyzet persze, ha kifejezetten sétálni megyünk.
2012. okt. 12. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
25hónapos,napi szinten babakocsizunk.Sajnos tombol már lassan 1éve nála a dackorszak,de féléve kegyetlenül....egyszerűen semmivel nem ehet hatni rá,levegő meg kell,intézni valóm is van állandóan,na meg amúgyse az az otthon ülős tipus vagyok,igy hát marad a babakocsi.Szerencsére el van benne.Rengetegszer próbáltunk gyaog indulni az útnak,vagy csak a boltba,de már a lépcsőházba kezdődik a hiszti...lefele kell menni,ő csakazértis felfele megy...és még sorolhatnám,de nem ez volt a kérdés,tehát igen,naponta babakocsival megyünk :) (De ha lehetne,és szót fogadna csak egy minimálisat,akkor természetesen elhagynánk a babakocsit,vagy csak nagyobb-hosszabb útra vennénk elő)
2012. okt. 12. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Igaz enyém még csak 17 hónapos, de már 5 hónapja elraktuk a babakocsit.
2012. okt. 13. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Két és fél éves....és minden nap!

Messze a bolt és ha elfárad nem tudom cipelni őt is meg a bevásárolmányt is.

2012. okt. 13. 06:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi most vettünk babakocsit.Eddig MT-ben hordoztam a lányom.De miveluton van a kistesó igy nem szeretném most. Nem is birom el. Mi reggelente fogjuk használni a bölcsibe menet. Most fogjuk du tesztelni. Áprilisban lesz 3 éves.
2012. okt. 13. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Napi szinten.

Messze megyünk, és tesó is van, így tesókocsival nyomulunk. A 2,5 éves már kb egy éve nyomja kismotorral is, de mostanában annyira előremegy, nem áll meg, nem vár meg, hogy tiszta életveszély. Úgyhogy a héten pl nevelő célzattan elpakoltam a kismotort.

Gyalogolni viszont épp nem hajlandó. Mivel egyedül vagyok napközben velük, kénytelen vagyok használni a babakocsit, és nem utolsósorban kényelmes is, egyik gyereket sem fogom métereken keresztül cipelni a bevásárlással együtt.

2012. okt. 13. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeim között nincs két év, így a babakocsi kellett mindig az éppen aktuális legkisebbnek. (4 gyerek van.) Először testvérbabakocsit vettem, de dög nehéz volt, így a többi gyereket már arra szoktattam, hogy gyalogoljon. Gyalogolnak is, nincs gond. Tény viszont, hogy nem szoktam sietni, nem zavar, ha az ő tempójukban kell mennem.
2012. okt. 13. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
26 hónapos ikerfiaim vannak. Mivel nem tudok hat felé szaladni, így még télen biztosan babakocsival fogunk közlekedni, ha egyedül vagyok a srácokkal.
2012. okt. 14. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
2 és fél éves, és ritkán babakocsizunk. Akkor vesszük elő, ha kéri. Én csak örülök :))
2012. okt. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!