Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyszerűbb babakocsival?

Egyszerűbb babakocsival?

Figyelt kérdés

Pár hét mulva utazunk Párizsba,majd Londonba a párommal és az 5 éves ikerlányainkkal. Mivel egész nap várost nézünk,megyünk,sétálunk vigyünk nekik babakocsit? Nem ciki?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2012. szept. 23. 02:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én elég furcsán szoktam nézni azokra akik 5 éves gyereket babakocsiba raknak... de ahogy elnézem a ti "túrátok" tényleg elég hosszú lesz. Nem tudom, egy csomó más alternatíva eszembejutott hirtelen, de azok nem egészen utazás-barát megoldások :/
2012. szept. 23. 05:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Én már ötévest nem tennék babakocsiba. De te ismered, mennyit bírnak a lányaid. Mi csak belföldön néztünk várost a gyerekekkel, legutóbb Sopront csatangoltuk körbe, de a négyéves lányom és a kétéves fiam is zokszó nélkül gyalogolt, olykor leültünk egy fagyira, vagy játszottak kicsit egy-egy szökőkút stb. körül, így nem volt nekik monoton és jól bírták. Csak a két hónapost vittük babakocsiban.
2012. szept. 23. 07:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Jaj ne már.
2012. szept. 23. 07:32
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
De gáz vagy, szegény gyerekek, ilyen anyjuk van....
2012. szept. 23. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:
5 éves lesz a fiam novemberben,nyáron Bécsben voltunk,megnéztük a várost,Schönbrunnt,másnap hegyi túráztunk és teljesen jól bírta.Egy nagyvárosban ezer lehetőség van egy kicsit szusszanni,leülni velük.Ne vigyetek szerintem,mert már túl nagyok hozzá és amúgy is lehet,hogy a végén üresen kéne tologatni,mert kiszállnának belőle és az nem túl kényelmes.
2012. szept. 23. 08:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,azt elfelejtettem leírni,hogy a fiam kikérné magának,hogy babakocsiba akarnám ültetni.
2012. szept. 23. 08:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem, mert ha ott a babakocsi akkor arra ösztönzöd, hogy üljenek bele. Ha nincs, akkor menni fognak, este meg jót alszanak.

Emellett igen, még ciki is.

2012. szept. 23. 08:54
 8/12 ava87 ***** válasza:

Öt éves a fiam, én úgy látom, hogy vele simán lehet egész nap csavarogni. Oké, elfárad időnként, de nyilván ti is, nektek is jó egyszer-egyszer leülni, nem? Ennyi elég egy ötéves gyereknek is.

Mondjuk én pont azt figyeltem meg külföldön, hogy ott nagyobb gyereket sem ciki beültetni a babakocsiba, és őszintén szólva, még ha fura is az én szememnek, de szimpatikusabb, mint amikor anyu úgy rohan, hogy szegény gyereknek a karja kiszakad. De gondolom ti nem rohanni fogtok, hanem egyszerűen sétálni.

2012. szept. 23. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:

4 éves fiam épp most utazott el 10 napra a nagyiékkal Dél-Olaszországba városnéző túrára. Persze babakocsi nélkül. Le lehet ülni ha elfáradnak: fagyizni, vagy simán csak egy padra nézelődni. Vagy amikor belépőjegyet vesztek valahová, ők letelepedhetnek egy kicsit pihizni. Sztem csak a nyűg lenne a babakocsival, pláne ikerkocsival! Ha meg csak egyet vinnétek, akkor meg állandóan menne a vita, hogy ki üljön bele.

5 évesek a lányok, elég nagyok már!! :)

Jó utat!

2012. szept. 23. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:

szerintem nincs is olyan babakocsi ami elbír egy átlagos súlyú 5 évest :)

enyém 3 éves, 17 kiló és a babakocsink 15 kilóig jó. már nyáron se használtuk a kocsit, csak az állatkertbe vittük de végül csak a táska és a kaja utazott benne, az akkor 2,5 évesem legyalogolta a 6 órás kirándulást. 5 évesnek szerintem ennél jóval többet kell bírnia, persze nem rohanva, néha üljetek le pihenni míg isztok vagy megesznek 1-1 almát :)

2012. szept. 23. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!