Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti ugyanabban a kabátban/overá...

Ti ugyanabban a kabátban/overálban viszitek oviba a gyereket, mint amelyikben az udvaron játszik?

Figyelt kérdés

2012. okt. 28. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Úgy emlékszem, engem mindig abban vittek, mer t csak egy volt :) Egyébként ha az oviban kimennek, ottis ugyanúgy kint játszanak, szall sztem nem éri meg egy külön overál.

15/L

2012. okt. 28. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs külön ovis, játszós, ünneplős kabát/overál. Vannak kabátok, sínadrágok, és amelyik épp jön a sorban, azt adom rá. Ruhával ugyan ez a helyzet. Mivel ebben a korban még gyarkorlatilag lehetetlen szétnyűni a ruhákat (ti. iszonyú gyorsan kinövik), teljesen mindegy, melyiket mikor adom rá a gyerekre.
2012. okt. 28. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Én így vittem, mert az udvari játék után szinte mindig koszos lett, ráadásul hazafelé is be akart menni a játszóra, vagy rohangászott és elesett, stb. Így két overált váltogattam.
2012. okt. 28. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Van ovis ruhái és amibe visszük az oviba.

Van kinti kabátja és hazajövős kabátja.

2012. okt. 28. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy délután, amikor megyek érte, akkor viszem a másik kabátot is, mert ha koszos lett az, amiben vittem, akkor abban nem megyünk boltba, plázába, meg eleve nem ültetem úgy be az autóba.
2012. okt. 29. 06:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs külön ruhájuk , amibe megyünk reggel abban mennek ki az udvarra és abban is jönnek haza. Nálunk nem is lehetne megoldani , mert olyan kicsik az ovodába az öltözöszekrények , hogy nem férne be másik kabát-overál.
2012. okt. 29. 06:45
 7/10 anonim ***** válasza:

ugyanúgy,mint az utolsó,nem tudnám hova tenni.ketten öltöznek egy szekrényben,így is alig férünk el.az oviszsákra akasztjuk fel a kabátot,de ha már overall lesz,még nehezebb lesz

van amúgy két overallja,ha az egyik vizes lenne,vagy koszos,le tudom cserélni.ha csak sétálunk ,játszóterezünk ovi után,akkor nem viszek másikat,ha olyan helyre megyünk,akkor viszek másik cuccot

2012. okt. 29. 07:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is kettő van, a kinti játék után olyan koszos lesz, hogy abban már nem lehet elmenni sehova.
2012. okt. 29. 08:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Kettő lesz a fiamnak is. Egy, amibe hozom-viszem, egy amiben odakint csúszhat-mászhat.
2012. okt. 29. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs megkülönböztetve, hogy játszós, meg jövős-menős kabát. Két év alatt még egyszer sem fordult elő, hogy annyira koszos lett volna a ruhája, hogy szégyenkeznem kellett volna emiatt a boltba, vagy a hazafelé vezető úton.
2012. nov. 1. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!