Több gyerekes anyukák! Mit csináltok az ovis jelekkel, ha a kisebb megörökli a ruhadarabot? Nem zavaró két-három jel ugyanabban a ruhában?
Az én anyukám anno elintézte, hogy nekem ugyanaz legyen a jelem az oviban, mint a bátyámnak volt... Így nem kellett állandóan újrahímezgetnie a jeleket.
Nálatok ezt nem lehet elintézni?
Engem nem viselt meg lelkileg, hogy én is szilva vagyok/voltam, mint a bátyám :)
Hát nálunk egyszerre is lesznek, két évig is, így nehézkesnek tűnik az azonos jel... :o)
Arra nem is gondoltam, hogy a lányaimnak probléma lenn, inkább hogy az óvónénik megtalálják-e a ruha gazdáját...
Most az jutott eszembe, hogy ami címkés, ott a címke aljára rajzolom (textilfilccel, sajnos a kutyushímzés nem az esetem), és majd később levágom a címke azon részét, vagy az egész címkét, és akkor magára a ruhára rajzolom majd az új jelet.
Csakhogy, mi van, ha a harmadik is lány lesz? :o)
De ezzel még ráérünk, még csak most kezdte a nagy lányom, csak úgy elgondolkodtam ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!