Télire elég lesz egy bakancs a lányomnak?
Figyelt kérdés
Vettük múlt hónapban neki. Bélelt és egyébként a lába vastag zoknival is elfér benne.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy elég lesz a bakancs télire?
Vagy inkább csizmát vegyünk neki, ami szintén béléses?
Bocsi! Első gyerek, első igazi telünk. Jelenleg 15,5 hónapos.
2012. okt. 27. 20:51
1/4 A kérdező kommentje:
És még annyit kérdeznék, hogy:
Amikor elkezdet járni 1 évesen, akkor hirtelen sokat nőtt a lába. Gondolom ez teljesen normális folyamat. 18-ból hirtelen lett 20-as.
Most a bakancsa 20-as, ami jó rá, mint írtam.
Szerintetek télire kell nagyobb? Lesz fejlődési ugrás 1,5 éves korban?
Teljesen tanácstalan vagyok :(
2012. okt. 27. 20:52
2/4 anonim válasza:
szerintem vegyél neki egy hótaposót ,nem kell drága .
Ha lesz hó akkora csoda lesz neki hogy nyakik belemegy .Ha átázik,vagy vizes lesz ,legyen egy másik amit fel tudsz rá adni .
3/4 anonim válasza:
úgy számolj hogy a bélés mindig 1 számot felvesz .
4/4 anonim válasza:
az én lányom lába 8hónap alatt 4méretet nőtt, nyáron bespájzoltam őszre, erre kinőtte őket nyáron, innentől mindig csak akkor veszek rá valamit amikor arra épp szükség lesz és abban a méretben. Szóval ha én írtam volna ki a kérdésed, tuti hogy megvárnám a telet/havat és amekkora lába akkor lesz, akkor venném meg a béléses csizmát, hótaposót, ha egyáltalán olyan telünk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!