Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A LEGO DUPLO tényleg annyira...

A LEGO DUPLO tényleg annyira jó játék? Melyiket vegyem 2.5 éves lányomnak?

Figyelt kérdés

Nem ismerem egyáltalán :(((Van ez a fajta építőkockánk,de nem köti le egyáltalán,max 3 percig és akkor is velem építtet :S

[link]

Szintetek a Lego Duplo jobban érdekelné?

2012. okt. 27. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Vidd el valahová ahol van belőle sok (ismerős, szomszéd, játszóház vagy nem tudom), és ha rákattan, akkor vegyél neki.

Az én gyerekeim nagyon szeretik. Gyakorlatilag időszakos, de ha épp rá kattannak, pár hétig csak azzal játszanak. Mondjuk nekünk már elég sok van, mert mindegyiknek minden születésnapra és karácsonyra kérünk valakitől.

Figurák kellenek, meg sok alapkészlet. így lehet nagyon sokat variálni.

3 és 5 éves lányok.

2012. okt. 27. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A duplo annyival jobb, hogy vannak benne olyan elemke amiböl házat vagy más dologkat építhetsz, vannak hozzá autók, állatok, emberek.

lányom 2 éves és mi is úgy kezdtü hogy én építettem ö lerombolta. aztán elkezdte mondani mit építsek. most 2 évesen ott tart hogy egybe tesz egy rakat kockát majd oda hozzá hogy ház. vagy is már a képzelete dolgozik és mondja hogy az az össze rakott valami egy ház.

gyerek függö hogy tud-e egyedül játszani, ha téged igényel akkor napi 1x szakíts rá idöt és ülj le vele j´tszani.

2012. okt. 27. 14:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Sajna senkinek nincs a környékünkön :( Kisgyerekes sem nagyon :(...játszóház meg főleg nincs :(

Pedig tényleg úgy lenne jó ha megtudnám nézni,hogy tetszene e neki,mert ahogy néztem,elég borsos az ára :(

2012. okt. 27. 14:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Minden pillanatában engem igényel!folyamatosan csak vele foglalkozom! :S Nem is haladok a dolgommal sehova! :(
2012. okt. 27. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Merre laktok? Nekünk van egy csomó. Az én kislányom augusztusban múlt 2, és 13 hónapos korában kapta az első szettet. Nagyon szeret vele játszani, de az igazság az, hogy az apja és én is nagy lego-rajongók vagyunk, visszaváltozunk vele együtt gyerekké. :-))

Én ezt javasolnám, ha szereti az állatokat:

[link]

Kisállatok a farmon (5646), és innen szoktam vásárolni: 220lego.hu , eddig őket találtam a legjobb áron.

2012. okt. 27. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem tényleg nagyon jó. Én tavaly karácsonyra vettem a gyerekeknek, a kisebbik akkor volt 2 éves, a nagy 5, de azóta nagyon sokat játszanak vele. Volt másik fajta építő kockánk, de az abszolút nem kötötte le őket. Én úgy kezdtem, hogy vettem 1 nagy, meg 2 kicsi alaplapot, a többi szinte csak kocka. Aztán azóta kaptak autót, traktort pótkocsival, embert.Nagyon szeretik.

Próbáld meg a vaterán, onnan is rendeltem már sokat, ezeknek nincs bajuk használtan se.

2012. okt. 27. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3 lányom van. A nagyok már elmúltak 15 évesek (ikrek). Nekik annak idején rengeteg duplót vettem, vasúttal, dínóval, kocsikkal, lego asztallal, mindennel amit csak kapni lehetett. Két hatalmas láda van tele velük.

Ők nagyon sokat játszottak vele évekig.

Majd felkerült a padlásra, és tavaly karácsonyra, az akkor majdnem 2 éves kislányom megkapta az egészet. Azt hittem oda lesz a gyönyörűségtől, de rá sem hederített. Lassal eltelt azóta egy év, és még mindig nem kell neki. Néha az apja összerakja a vasutat, hátha kedvet kap, de egyszerűen nem érdekli. Pár kocsit kivesz belőle nagy ritkán, azt tologatja 2 percig és otthagyja. De soha nem rakott össze két kockát sem egybe.Ha leülök mellé, egy darabig figyeli, hogy én mit építek, de ezt is megunja, megy inkább babázni.

Ezt tényleg csak úgy tudod kideríteni, ha vagy kipróbáljátok, vagy megveszed a legalapabb legolcsóbb készletet és megnézed, hogy tetszik e neki.

Amúgy az én kislányom is rajtam lóg egész nap, mint a Tiéd:)

2012. okt. 27. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!