Egész napra adjam oviba, vagy csak délig?
Szia!
Szerintem csak délig hagyd az oviban,aztán jövőre,ha jól érzi magát,már ott is aludhatna!Először be kell szoknia a közösségben,mert más az,amikor csak nagyon rövid ideig van gyerekek között és más az,amikor már rendszerhez szoktatják a gyerekeket és több dologhoz kell alkalmazkodnia!Tapasztalatból irom neked!:)
Én is "félnapos" voltam annak idején, nekem is most - a kérdésed kapcsán - jutott eszembe. Délben jött értem Nagyapám. (A szüleim dolgoztak.) Délben már alig bírtam kivárni, hogy jöjjön, sokszor a fogas mellett, a kabátoknál ültem, hogy hamarabb öltözhessek és hazamehessek.
Most én is éppen ezen gondolkodom a kisfiammal kapcsolatban, mert kistesó ugyan nincs még, de nagymamát (anyukámat) talán meg lehetne fűzni, hogy hozza el majd délben.
Most még gondolom, egy évig úgyis otthon leszel. Addig biztos szívesen lenne veled a nagyobbik gyerkőc délutánonként. Ha majd visszamész dolgozni, nem lesz valaki a családból, akivel együtt lehetne délután (nagymama, nagyapa)? Persze tudom, nem könnyű, de ha közeli családtag (pl. anyukád), akkor talán más lenne később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!