Elvinnétek egész napra a lagziba?
Szia. Mi vittük a lányunkat, pont ennyi idősen :) Az autósülésben aludta a szokásos másfél óráját délután 2 körül. Addig felváltva az apja vagy én vigyáztunk rá az autóban. Mikor felébredt, utána este 10-ig bírta a kiképzést :) Bírta volna tovább is, de már én mondtam, hogy elég lesz a jóból.
Nekünk amúgy elég pontos napirendünk van, igyekszem betartani, de ha közbejön egy-két ilyen program (most volt két esküvő és egy ballagás vidéken) akkor rugalmasan kezeljük, sosincs gond belőle :)
Szia!
Mi múlt héten voltunk lagziban 2,5 éves kislányunkkal, hihetetlen, de éjjel 1-kor alig tudtuk hazavinni, annyira élvezte, végigtáncolta az egész estét, egy hang nélkül végig ülte a polgári és az egyházi szertartást is.
Neki is kimaradt az alvás aznap, de nem volt vele gond, egy alkalom nem borítja fel a napi rutinját.
Szerintem a ti gyereketek is élvezni fogja :)
Jó mulatást!
1. vagyok. Nálunk pont úgy esett mindkét lagzi, hogy a szertartásokat aludta át az autóban :) Így férjemmel felváltva voltunk bent a házasságkötőben. (templomi sajnos egyiken sem volt).
A ballagáson meg sétáltunk vele, amig vége nem lett, mert az uncsi volt még nekünk is. :(
Szerintem elég ha 3ra viszitek oda ahol laktok a szertartásra.
Mi 2 hete voltunk a 2,5 éves lányommal. megvártam, hogy kialudja magát. Egyébként 2-től kellett volna mennünk, aztán 3-ra a templomba. de inkább kihagytuk, mert az én lányom nem az a nyugodt fajta. Igy odaértünk 4re a fotozásra, utánna 6-tol vacsi volt, és fél tizkor hazavittük, mert bár egy percre nem állt meg, mert egyfolytában táncolt és rohangált, láttam rajta, hogy jobb lesz hazavinni.
ma 13:52 vagyok
Az én lányomnál ugy van, hogy a fáradság aztán átmegy hisztibe.
De ha a tied nyugodtabb, akkor maradhat este amig birja.
Fogod látni menet közben.
Ekkora a fiam, és a húsvéti misét egy hang nélkül végigülte, mert a templomi orgonához közel ültünk:) Nagyon tetszett neki.
A lányommal először 15 hónapos korában voltunk lagziban, mi 20 km-re mentünk, egész jól viselte, táncolgatott is, a vendégek, még az ifjú pár is vitte magával, aztán volt egy kis helyiség, ahová betehettük a babakocsit és ott aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!