Elvinnétek a saját háziorvosához az első adandó alkalommal?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2,5 éves, még nem jár közösségbe. Péntek este volt egy kisebb rohama, voltunk vele az ügyeleten, kapott gyógyszert, most már jobban van. A mi orvosunk ugye csak szerdás rendel legközelebb, addigra remélem a gyereknek kutya baja sem lesz. Elvigyem azért, hogy tudjon róla?2011. márc. 13. 14:15
1/7 anonim válasza:
Hívd fel és mondd el telefonon. Ha látni szeretné a gyerkőcöt, majd megmondja. (Alapból én nem vinném, nem kell hogy a beteg gyerekektől valamit összeszedjen.)
2/7 anonim válasza:
Milyen roham?
Egyébként, ha már jól van, én nem vinném a betegek közé. Szerintem nem kell tudnia róla a dokinak.
3/7 anonim válasza:
Saját háziorvosomhoz nem. Cak a gyerekdokihoz, ha indokolt. De milyen roham? Epilepszia, vagy mi? Nem mindegy, a kérdés szempontjából. Egyébként jobbulást!!!
4/7 A kérdező kommentje:
A saját háziorvos alatt a gyerekorvost értettem.
Kruppos a fiam, és most is ilyen rohama volt, de szerencsére nem súlyos.
2011. márc. 13. 14:45
5/7 anonim válasza:
3. vagyok. Akkor telefonon megkérdzném a gyerekorvost, hogy ez és ez volt, szeretné-e látni, vagy elég a lelet?
6/7 anonim válasza:
csak ezért nem vinném el,ha mész legközelebb említsd meg neki.csak hogy tudjon róla,ez nem olyan betegség ami jön és megy int egy nátha,azt meg se említeném,de erről azért tudjon,tuja milyen gyakori a roham.de csak ezért nem vinném fel én sem,esetleg hívd fel telefonon,vagy ha később amúgy is mész mond el neki.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, hogy nem viszem el, mert még összeszed valamit a váróban.
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. márc. 13. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!