Bugyi vagy pelus?

Figyelt kérdés
Kislányom most kezdte el a bilizgetést a héten. Ha kell neki rohan a bilire és pisil. De még nem húzza le a naciját egyedül, szóval nagyon kell figyelnem. Ahogy meg h ne legyen rajta naci itthon már hideg van a lakásban (23fok). Ha lemegyünk akkor adok még rá pelust, ha alszik akkor is adok rá pelust. Nem zavarodik így össze? Már mint h néha elengedheti a pelusba de néha meg biliznie kéne. Hogy volt ez nálatok?
2012. okt. 26. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok mint te,az én kislányom is bilibe pisil meg kakil.De az utcára adok még rá pelust meg alváshoz.Van hogy teljesen száraz a pelenka reggel de van olyan is hogy pisis.Bugyipelust adok rá,de ha sima pelus van rajt akkor is szól ha kell neki.Ne félj nem fog összezavarodni.Ha kell neki szólni fog mindegy hogy van e rajta pelus.
2012. okt. 26. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugi nem zavarodik össze :)

Bár nekem kisfiam van, ő gyakran megkérdezte, hogy anya van rajtam pelus? pisilhetek bele? Rajta is csak alváshoz, és sétához adtam fel, aztán már csak alváshoz és egyszer csak kész szobatiszta lett éjjel-nappal :)

Nálunk most lesz lassan a második felvonás, az öcsi megérik már rá, hogy bilizzen...

Sok sikert!!

2012. okt. 26. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem kissé összezavarodott, még attól is, ha csak bugyi volt rajta. Mivel ez nyáron volt, egyszerűen csak szoknyában volt. Egy-két nap kellett csak a dologhoz.

Sétához, alváshoz bugyipelsut adtam rá, és séta közben is kérdeztem, akar e a fűbe 6 homokba pisilni. Nagyon akart :)

Így nagyon hamar, könnyen szobatiszta lett. De azért 1 hónapig nekem kellett küldeni pisilni, mert magától nagyon belemerült a játékba, és bepisilt.

Ajánlom, hogy a szőnyeget, ha tudod, tekerd fel, ne érje baleset. Ágyára, a lepedő alá tegyél műanyag matracvédő lepedőt.

2012. okt. 26. 14:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Ma délután a nagyiéknál lesz, mert mi el megyünk a férjem focimeccsére. Kíváncsi leszek h a nagyiéknál is pisil e a bilibe ha nincs rajta pelus. Nálatok ez hogy zajlott?
2012. okt. 26. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy néha beengedheti a pelusba! Ebbe valóban összezavarodik. el kell neki magyarázni, hogy a pelus nem azért van, hogy abba pisiljen. azért van, mert ha nem találtok időben wc-t és becsurog akkor ne fázzon meg! :) vagy valami egyéb mese, lényeg, hogy pelusban is szóljon és próbálja meg tartani amíg találtok egy csinos kis bokrot.

tudom, hogy nagyon macerás, mi márciusban kezdtük, tehát átmentünk mi is a hidegben pisilésen, pelus visszaadásn (mindenféleképpen bugyipelust használjatok sétához, azt vissza tudod húzni mint egy bugyit), de ez kell, hogy ne legyen zavar benne

2012. okt. 26. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Utolsónak!

Ha éjjelre kell még pelenka akkor azt hogy magyarázod meg neki,miért adsz rá???

Meg az utcán pisilés...Mi városban lakunk,elég hülye helyzet lenne ha a járdára pisiltetném a lányom.Én tuti nem tennék ilyet.

2012. okt. 26. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:

na de nem azt írtam, hogy nem pisilhet pelusba, csak hogy erősítsd meg, hogy ne azért van.

városban ha kell pisilnie és szól akkor dícsérd meg és kérd meg, hogy próbálja visszatartani míg egy üzletbe mondjuk bementek. ha bemegy, bemegy, nincs semmi baj, de megpróbáltátok. amikor már nem lesz pelus is sok olyan szitu lesz, hogy vissza kell tartani.

én minden este elmondom a fiamnak, hogy nem azért kap pelust, hogy belepisiljen, hanem ha nem ébredne fel rá akkor ne kelljen ágyneműt húzni :) éjjel ki is jön ha pisilnie kell, reggel első dolga, hogy megy wc-re, de hajnalban még van, hogy pelusba pisil, akkor alszik nagyon mélyen.

2012. okt. 26. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!