Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bugyi vagy pelus? Hogy csinálj...

Bugyi vagy pelus? Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
ha elkezditek a bilizést,akkor közbe-közbe veszitek le a pelust,és ültetitek rá,vagy otthonra le is veszitek teljesen?
2010. aug. 16. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyáron le lehet venni, de én télen nem venném le róla mert ha beszalad egy kis pisi és kicsit később veszem észre megfázhat. Most mi is tanuljuk a szobatisztaságot, általában kis gatyában van a fiam, vagy csak egy body-ban de most hogy lehűlt az idő adtam rá pelust. Nekünk annyiból könnyebb, hogy most már jelzi ha kell neki kakilni, a pisiknél még nem mindig szól, de már haladunk azért. 13 hónapos.
2010. aug. 16. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
azt elfelejtettem írni, hogy én a játszótérre is pelus nélkül szoktam vinni ha jó idő van. Teszek a táskámba egy pelust megy egy kis csomag popitörlőt a biztonságkedvéért meg mindig van nálam 3-4 db kis gatyó ha beszaladna a pisi:) Ha látom hogy fészkelődik akkor gyorsan le a gatyót és csurgat a fűbe :)
2010. aug. 16. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
én levettem, mert ha pelsu van rajta nem foglalkozik a bilivel, mert kényelmesen belepisil. én most nyáron szoktattam át, párszor bepisilt és rájött, hogy bugyiban ez nem akkora móka, zavarta őt is és ezért jött szólni. rájött arra is hogy a bugyi kényelmesebb és ha belepisil vagy kakil az neki nem jó. meleg volt, nem fázott meg és hamar átszokott. váltásruha mindig van nálam. én úgy álltam neki, hogy pelenka száműzve, így azt elvitte a cica, csak a bili maradt. télen persze nehezebb. 2 hét sem kellett és vinni is tudtam magammal, bár persze néha van baleset, de az a legkevesebb. másfél éves.
2010. aug. 16. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszadótók kérdezném, h 13!!! hónaposan már szobatisztaságra szokik/szoktatja a gyermekét??? Csak mert az én kisfiam 11 hónapos, és furcsállnám, ha 13 hónaposan nem kérné már a pelót!!!!
2010. aug. 16. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:

13 hónapos?az tényleg durva...

Nekem 2 éves lesz 2 hét múlva a kislányom,nemrég kezdtük a bilizést,én is bugyit adok rá,mert ha pelus van rajta nem szól,csak belepisil:)

2010. aug. 17. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 21 hónapos,nyár leje óta nincs itthon rajta pelus,csak egy trikó

Ha kell pisilnie szalad a bilire,még nem volt baleset,sokszor észre sem veszem,hogy pisilt,mert nem szól,csak ránézek a bilire,és megint van benne valami

Néha adok rá kisgatyát,de akkor még bepisil,hiába áll épp a bili mellett,azt hiszi pelus van rajta

2010. aug. 17. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!