Akinek sírósabban ment a beszokás az oviba, később is voltak még visszaesések, rosszabb napok?
Figyelt kérdés
Fiam 1 hónapja kezdte az ovit, az első két héten sokat sírt, aztán a 3. hét már nagyon jól ment, jó érezte magát, most a 4. héten megint nem akar menni, bent is sír, úgy mint az elején. Múlt héten azt hittem túljutottunk a nehezén, de most megint visszaesett. Nálatok is volt hasonló?2012. okt. 26. 10:05
1/4 anonim válasza:
Még próbálkozik, hogy hátha nem kell járnia. Túl fog ezen jutni, meglátod. Az a lényeg, hogy te ne azt erősítsd meg benne, hogy az ovi szükséges rossz, hanem szükséges jó!
2/4 anonim válasza:
Az én fiam szeptember elején kezdte az ovit. Eleinte semmi gond nem volt, szinte elzavart, így beszoktatás sem volt, 2. naptól egyedül volt bent. 2 hétig semmi baj nem volt, örömmel szaladt be. 3. héten végig sírt, de már itthon is este lefekvéskor, reggel készülődéskor is. 4. héten megint örömmel ment. 5. héttől alszik ott, azóta minden reggel sírás van, a lábamat szorítja, úgy viszik be. De az óvónő azt mondja, hogy ha megnyugszik, utána már semmi baja, jól elvan egész nap. Na, de már 3 hete sír minden áldott reggel... Nem tudom mikor lesz ennek vége, de már jó lenne. Rengeteget beszélgetünk vele, mindig azt mondja, hogy jó az ovi, meg szereti...
3/4 anonim válasza:
Nálunk is úgy volt hogy első héten semmi baja nem volt, nem igazán kellett szoktatni, el sem akart jönni, reggel köszönés nélkül berohant.3. naptól ott is aludt.Aztán egy hétig itthon volt betegen.Amikor újra mentünk már itthon sírt hogy nem akar menni, bent is úgy vette le az óvónő a lábamról, ez ment egy hétig.De ismerős anyuka mindig utánam jött ki, még a boltnál össze találkoztunk és mindig mondta hogy ahogy eljöttem abba maradt a sírás, vidáman ment játszani.
Csak nekem szóltak a könnyek hátha... :)
4/4 anonim válasza:
az első héten minden simán ment. a 4. nap volt egy kis sírás,mert nem értem oda egyből ebéd utánra,kb 5 percet sem késtem,de megilyedt,h nem megyek.másnapra belázasodott,igy nem ment.itthon volt pár napot,elkezdtünk menni megint,de akkor már ottalvással,járattal,koránkeléssel.na az volt a csúcs.amit el lehet képzelni a 2. nap minden volt.első nap,ugye ujdonság varázsa,nem volt sírás semmi.viszont másnap,feszítette magát,hisztizett,tépte a ruhát le magáról.de akárhogy is fájt a szívem,majdnem én is ele sírtam muszáj volt elmennie.aztán megszokta pár nap múlva,max kicsi nyekergés volt,aztán jött mégegy betegség,pár nap itthon,és megint hiszti az oviba indulással.mire megint megszokta jött a 23-ás hosszú 7vége.megint bőgés a héten :( jövő héten egész héten nem megy igy már előre látom,hogy szünet után milyen hisztik lesznek megint.reggel az elindulás végett,este meg a lefekvés végett :/ de az a lényeg,hogy tudja h menni kell,szóval már nem erőszakkal kell a járatba betennem,mint 1-2x,hanem beszáll maga,max 1-2 könnycsep van a búcsúzáskor.a nagy nyafikat otthon lerendezi,mire menni kell a buszra belenyugszik,hogy neki igen is menni kell az oviba.egyébként szereti az ovit nagyon,csak elindulni nem szeret.remélejük idővel,hamar megszokja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!