Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vettetek kisfiatoknak játékbab...

Vettetek kisfiatoknak játékbabát? Mennyire érdekli?

Figyelt kérdés

Szeretnék a 3éves kisfiunknak egy fütyis csecsemőbabát venni, mert kisöccse fog születni. Mivel folyton a sarkamban lóg akármit csinálok, így gondoltam neki is lenne egy babája, amit tudna etetni, itatni, pelenkázni..., amikor nekem muszáj lesz majd a picivel foglalkoznom.

Szerintetek működne a dolog? Sose volt még babája, bár a kis barátnőjének a játékbabakocsiját előszeretettel toszigálta a babával.

2012. okt. 25. 11:29
 1/6 Mara Acoma ***** válasza:
Simán lehet. Én mikor kicsi voltam, a bátyámmal Barbiztam:-) Én nem lett belőle se langyi, se lelki sérült felnőtt:-) Nekem is volt kisautóm... Még jót is teszel vele, mert igy jobban meg fogja érteni, ,,hogyan működik" a kisbaba. 32L
2012. okt. 25. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
fiamnak ennyi idôsen volt, épp azárt, mert az unokahugié nagyon tetszett neki. kb 2 hétre kôtôtte le, viszont, ha kistesoja lesz, akkor jonak tunik, hajrá :)
2012. okt. 25. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van neki kettő is. Szereti őket etetni, altatni, mesét olvas nekik.
2012. okt. 25. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor a hugival voltam terhes, a mama vett a fiamnak egy babát. Egyáltalán nem érdekelte, később a kishúga se érdekelte. De ő még csak 2 volt akkor.
2012. okt. 25. 13:34
 5/6 timike26 ***** válasza:
èn babakocsit is vettem neki,persze pàr honap alatt lecsengett a nagy babàzhatnèk.... szerintem nem àrt ha babàzik nèha. most 6 èves ès imàdja a hugàt/hozzàteszem annyira ràèrez a babàkra,kèt baràtnomnek is megnyugtatta a kisgyerekeèt amikor sirtak...èedig csak beszèlt hozzàjuk....
2012. okt. 25. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 1,5 évesen kapott egy kis műanyag babát, mert megtetszett neki, a szomszéd kisfiúé. 2-3 hét után feledésbe merült, majd 22 hónapos volt mikor előszedte, együtt tanultak bilizni. Aztán megint ment a játéktárolóba. Most 26 hónapos a fiam, és megőrül a Tűzoltó Sam meséért. Megtalálta a babáját, és kinevezte Samnek. Azóta össze vannak nőve. Szóval, az ötlet nagyon jó, és ne keseredj el, ha elsőre nem lesz érte odáig, vagy úgy tűnik gyorsan megunja, mert a fiam az élő példa rá, hogy ez nem végleges.
2012. okt. 25. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!