Ti hol vesztek szandált a kisfiatoknak és mennyiért?
Figyelt kérdés
Annyi féle van,nem tudok dönteni,szeretnék olyat ami jó a lábának de nem is annyira iszonyatos összeg.
Ti milyen márkát vesztek mennyiért?
2012. jún. 2. 08:33
1/6 anonim válasza:
Én mindig Sziesztát veszek, drága de a kis lába még drágább! Szandált 10k, cipőt 14k körül... Brendon vagy Podmanicky utca.
2012. jún. 2. 08:47
2/6 anonim válasza:
Szintén Brendonban Bopy-t vagy Cicibant
9000 Ft a szandi 13000 a cipő
sajos, de mindenképp fontos, hogy a lábbeli új legyen, fogja a bokát és ne legyen harántemelős, azaz betétes, mert rendellenes boltozatot alakit ki a talpon.
2012. jún. 2. 09:38
3/6 anonim válasza:
Én általában 5-20ezer között szoktam költeni egy lábbelire. A márka teljesen változó, csak a minőség érdekel és a küllem, az ár a legutolsó szempont. Szerintem úgy csináld, hogy megnézed mennyit tudsz rááldozni és utána megnézed, hogy abból a pénzből hol nézelődhetsz. Ne legyen amiatt lelkiismeret furdalásod, hogy nem tudsz mondjuk Siesta cipőt venni a gyereknek, csak igyekezz azért új darabokat választani, amit még nem taposott ki senki.
Változó, hogy hol veszünk. A 3 nagy cipőboltban (Deichmann, Reno, Humanic) ált. szokott lenni választék.
Szandálnál én azt nézem, hogy kívül-belül bőr legyen és normális csatja-tépőzárja legyen. A kicsinél még arra is figyelek, hogy ne lehessen összenyomni hátul a kérgét.
Idén mindketten Baren-Schuhe márkájút kaptak 6-6000 Ft-ért a Deichmann-ból, de amúgy változó.
Mondjuk 8000-nél többet biztos nem fizetnék nekik egy szandálért...
2012. jún. 2. 15:54
6/6 anonim válasza:
Használtan vettem egy Elefantent, amit az előző tulajdonosa benti cipőnek hordott. Olyan, mintha most vettem volna le a boltban a polcról :D Tökéletes, még megkopva sincs a talpa se. 2800-at fizettem érte. Szerintem megérte :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!