Milyen, és mennyi játéka van 2,5 éves kisfiatoknak?
A fiam imádja a puzzle-t, a vonatokat, és a barkácskészletét. Nagyon szeret gyurmázni is:)
Lelkesen takarít (kár, hogy ez nem marad így:D), így a seprű és a lapát is abszolút menő.
Ami még favorit, az a lego, illetve imádja a különböző hangszereket is.
Igazából nagyon sok játéka van, de ezekkel játszik a leginkább.
És nagyon szeret segíteni - mindegy mit főzök, ő segít:)
Rengeteg játéka van a fiamnak, a zöme autó, traktor, markoló, vonat, szóval mindegy neki, csak lehessen tologatni. Van építője is, meg gyurmája, de ezekkel ritkán játszik, ált. akkor ha leül vele valaki játszani.
Most hogy már itt a jó idő, semmi sem érdekli, amint felkel, menne is ki, enni is alig bírom beráncigálni. Kint motorozik, labdázik, homokozik.
Azt hiszem az én fiamnak is rengeteg játéka van.
Kedvencek az autók, vannak hozzá katona figurái, amiket betuszkol az autókba, és így szerepjátékozik... elmennek bevásárolni, vagy tüzet oltani vagy játszótérre, mellé építőkockából épít garázst, házat, rendőr örsöt.
Vonatok is vannak sínnel, építőkockákkal, állatokkal, fákkal.
Laptopja is van, amit most szeret. Ahogy ő mondja "tanulom a számokat anya".
Mindenféle zenélő kütyük, amiket imád (kis szintetizátor, gitár, dob, furulya, mikrofon).
Gyurma, festék, színes ceruzák. A gyurmához tartozik most az edénykészlet is, abban szokta főzni a gyurmát. :)
Apa most készíti neki a babakonyhát.
Formabedobók is vannak, de most háttérbe szorulnak.
Fa kirakóból is van 6 féle legalább (állatos, járműves, öltöztetős)
De most nálunk is a kinti játékok a menők, homokozószett, roller, bicikli.
Én nem érzem, hogy olyan túl sok játéka lenne, de mindenki ájuldozik, hogy mennyi van. Általában azok, aki nem voltak a barátainknál, ott lányok vannak....
Nálunk is most a takarítás a módi, úgyhogy szerintem elélne egy csomag popitörlőn meg egy csomag szivacson is :o)
Ikeás favonat, amit szeret építeni.
Műanyag és fa építő, de ebből nem szokott építeni.
Műanyag wader sín- autópálya. Azt mi tesszük össze, ott a lényeg a lejtő, hogy az autók sokasága leguruljon rajta.
Golyókalapálós játék, néha még előveszi.
Formabedobó, egyszer kirakja, aztán nem kell.
Gyurma, ceruza, zsírkréta. ezt csak akkor, ha én előveszem, és gyere játszunk. Kb. 10 percig tart a lelkesedés
Ugrálóvár minden nap.
Sátor is kedvenc. A főzőcske is megy, de ezek mind a mi műanyag edényeinkben, fakanállal stb.
Amivel elvan percekig: az összes autóját sorba állítja a szobában, dugót csinál az aprótól a nagy dömperig, a lánctalpas markolótól a motorig minden belekerül.
Otthon még motorozni is szokott körbe körbe a kinőtt bentinek kinevezett motorjával.
Hintázás is sláger.
A fa kirakók szintén ha én oda ülök és gyere játszunk.
A könyvek, mese minden nap előjön.
Kb. ennyi.
Ezek a játékok beférnek egy fiókba, egy ládába, és a szekrény 4 polcára (a kicsik).
27 hónapos a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!