Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiatoknak "kisfiús" frizurá...

Kisfiatoknak "kisfiús" frizurája van, tehát fodrász vágja, vagy ti otthon géppel?

Figyelt kérdés
Én itthon vágom kisfiam haját géppel (3 éves lesz jövőhónapban).Így ugye egyszerű kis frizuja van. Pedig nagyon szeretnék neki vagány kisfiúsat. De nem akar fodrászhoz menni, így muszáj neki itthon. Épp most vágtam le neki, mert már nagy volt neki, és olyan kis rendezetlennek tünt.
2012. jan. 28. 17:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mindkét kisfiamnak itthon vágja apa géppel.
2012. jan. 28. 17:07
 2/16 anonim ***** válasza:

Én holnap kapom el a fiam, egyszerűen lenyírom géppel.

Aztán majd a nyáron kipróbálok rajta pár frizurát, esetleg a fodrász útmutatásával, mit hogyan.

Ám milyen az a kisfiús haj, ha nem a rövid? Mutatnál képet?

2012. jan. 28. 17:11
 3/16 anonim ***** válasza:

A fiamat mindig is fodrász nyírta. Általában én viszem, de egyszer az apjával mentek. Soha nem volt hiszti, nyügi. Ügyesen kivárta. Midig Ő kapcsolja be a gépet a fodrásznál.

Esetleg megpróbálhatnád az apjával együtt elzavarni Őket a fodrászhoz, hátha hagyja.

2012. jan. 28. 17:15
 4/16 A kérdező kommentje:

kedves 2. A kisfiús haj számomra, nem a géppel vágott hanem a formára vágott haj. Tehát hosszabb hajat vágnak ollóval.

Vagy géppel de mondjuk 2 oldalt rövidebb, valami ilyesmi. Remélem érted:-)

2012. jan. 28. 17:20
 5/16 anonim ***** válasza:
Kezdetektől én vágom haját, és géppel, ollóval pedig kiigazítom a fülénél, és hátul ha szükséges. Férjem haját is én szoktam vágni, évek óta nem kell fodrászhoz menni, kidobni a sok pénzt.
2012. jan. 28. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Aham, így értem:) Egyenlőre olyan semmi a haja egy vágás után van és édesen göndörödik a haja, sajna olyan neki mint az enyém, kezelhetetlen. Ezt vagy hajrögzítőkkel belövi az ember ha hosszabb- 3évesen talán erre még nincs szüksége, vagy rövid frizu, az oldalt felnyírt volt a nyári haja.
2012. jan. 28. 17:32
 7/16 anonim ***** válasza:
Most ősszel-télen fodrász vágta neki ollóval, de ahogy bejön a nyár majd itthon nyírjuk géppel tök rövidre. Most nem zavarja a "hosszú" haj, ezért van kisfiús frizurája :) Melegben meg pár mm-es lesz ahogy tavaly is.
2012. jan. 28. 17:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, marad így a gépes vágás. Apa haját is én vágom géppel. Így nem kell fodrászra költeni:-) Végül is így is aranyos, egyszerű frizurával...
2012. jan. 28. 17:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Apa vágja neki itthon,és nagyon trendi frizurája van mindig.Sosincs egyszerűen levágva neki.Géppel is jókat lehet vágni akár otthon is,ha ügyesek vagytok.Ja,és apa nem fodrász ezt hozzá kell tennem!:-)
2012. jan. 28. 18:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyébként linkelhetnétek fiús frizurákat, én is szoktam ezen gondolkodni, ha majd kicsit nagyobb lesz, milyen frizura kellene neki. Egyenlőre én vágom neki itthon géppel. De a pl. Reszkessetek betőrőkben a kisfiúnak tetszik a haja.
2012. jan. 28. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!