Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiatoknak "kisfiús" frizurá...

Kisfiatoknak "kisfiús" frizurája van, tehát fodrász vágja, vagy ti otthon géppel?

Figyelt kérdés
Én itthon vágom kisfiam haját géppel (3 éves lesz jövőhónapban).Így ugye egyszerű kis frizuja van. Pedig nagyon szeretnék neki vagány kisfiúsat. De nem akar fodrászhoz menni, így muszáj neki itthon. Épp most vágtam le neki, mert már nagy volt neki, és olyan kis rendezetlennek tünt.
2012. jan. 28. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

olyan kis kópé ezzel a hajjal.

2012. jan. 28. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
fodrász. Nekem nem tetszik a félcentis fegyencfrizura. Persze a linkelt képen elég hosszú a kissrác haja, nekem a köztes hosszúság tetszik.
2012. jan. 28. 19:13
 13/16 ava87 ***** válasza:

Sokáig én vágtam géppel, jó rövidre, neki jól áll. Fodrászhoz nem is nagyon mertem elvinni, mert izeg mozog állandóan. Legnagyobb meglepetésemre most, hogy tönkrement a hajnyíró, és mégis elvittem fodrászhoz, meg se moccant, olyan szép fegyelmezetten ült, hogy hihetetlen.

Mondjuk neki nem lehetne olyan frizurát csinálni, mint ami a linkelt képen van, pedig én is gondoltam már rá, de a fiamnak a feje tele van forgókkal és iszonyú vastag szálú meg erős a haja, ha arasznyira megnő, akkor is az ég felé meredezik. Szóval neki valami ehhez hasonló van (persze zselézés nélkül, de magától is pont így áll szinte) [link]

2012. jan. 28. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
2 éves a kisfiam, hosszú szőke csavaros haja van. Nincs szívem levágni, de tavasszal levágom.
2012. jan. 29. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Fodrasz vagja mindket fiam hajat pici kortol, csak az elso vagas (a nagyon babahajnal) tortent itthon.

En nem akarom csak siman geppel levagni nekik, jobban szeretem, ha van valami formaja a hajuknak, annyira meg nem vagyok ugyes, hogy itthon abba belekezdjek. Vettem egyebent egy jo ollot, ha sokaig huzodik a fodraszhoz jaras, akkor 1-2 helyen rovidebbre vagom.

A 3 eves fiamnak egyszerubb, rovid frizuraja van, korben rovidebb, fent hosszabb, de neki eros, tusis haja van, mast nem igazan lehet vagatni belole. Viszont imad fodraszhoz jarni, nagyon nyugisan ul vegig.

A kisebbik fiamnak viszont hatalmas haja van, suru, puha, fenyes es gyorsan no. Neki ilyesmi frizuraja van: [link]

Csak nincs az egesz ugye elore fesulve, mint a kisfiunak a epen es szokebb is a fiamnak kicsivel. Nah, ez neki nagyon jol all es kb bele sem merek fogni a vagasba, a frufrut szoktam max picit, de meg azt is el tudom rontani. De nem akarom elrontani, mert tenyleg jol all neki.

2 havonta szoktam vinni oket fodraszhoz, kb 1500 forint a ket gyerek osszesen, szoval nem nagy osszeg.

A kisebbik fiam (meg csak 2 eves) mondjuk nem szereti, ha vagjak a hajat, de ez van, olbe veszem, kozben jatszat 1-2 csattal, fesuvel, igy kibirja azt az 5 percet

2012. jan. 29. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
13-as! én is így szoktam beszárítani a fiúk haját, persze a nagyé vékony szálú, hamar lelapul, ez irtó aranyos és menő!
2012. jan. 29. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!