Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiatoknak vettetek olyan...

Kisfiatoknak vettetek olyan plüssücsaládot vagy fabábúkat amikkel babáznak?

Figyelt kérdés
Úgy értem macis babaházat ami faburkolatú, vagy kék, vagy csak kis heverőket, kicsi konyhai eszközöket, stb mint kislanyoknak, de kizárólag kisfiúk részére?
2012. júl. 16. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, de van kislány is, neki vannak babái, de a fiam nem játszik babákkal, plüssökkel sem. Pedig nem tiltom, de nem.
2012. júl. 16. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
3 fiam van, mindegyik szerepjátékozott és szerepjátékozik ma is plüssökkel, de főleg műanyag figurákkal (dínók, robotok, állatfigurák). 3 és 7 évesek.
2012. júl. 16. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Van 1-2 "lányos" játéka.Ha ez a kérdés.Szeret főzőcskézni,kávét főzni,etetni minket.Babázni nem szeret,de van az is.
2012. júl. 16. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
2 éves a fiam. Nincs kifejezetten lányos játéka, de a sok plüss között van egy régi Jancsi babája (fiú rongybaba), egy Tádéja (a Mazsola és Tádé meséből) és egy Lajos nevű majom. Néha ad nekik inni-enni, volt már, hogy rájuk próbálta a ruháit, és gyakran körbeviszi őket a biciklijén. Egyébként meg nagyon szereti a Duplo kis figuráit "egrecíroztatni" - ezeknek és a matchboxainak sokszor építünk házat.
2012. júl. 16. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A 2 éves fiam beáll babázni a nővére mellé.Úgy öleli a babát mint egy kis apuka.Egyébként nagyon autós ,traktoros játékokat szeret.
2012. júl. 16. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam két éves, pár hónapja venni kellett neki egy csecsemőbabát, mert a kis pajtásának is van, és teljesen odáig volt érte. Ő Matyi a kisöccse. Most már nem olyan nagy a szerelem, de ha a előkerül a tárolóból, még mindig elringatja, puszilgatja, bilizteti. Ez nem gáz, ha erre akarsz kilyukadni. Már most tanulmányozza az apaszerepet, így készül a sajátjára. Ezt a gyerekorvostól tudom.
2012. júl. 16. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Ötves unokaöcsémnek csomó babája van, babakocsija, babakonyhája stb. Emellett autózik, vonatozik meg minden, ahogy kell. Ad abszurdum még rózsaszínű babája is lehet egy fiúnak, nem fog összedőlni a világ!!!

Nekem meg lányom van, abszolúte nem babázik, éppen Thomas lázban ég, még a pólója is Thomasos. Nagy kaland!! Azzal játsszon, ami érdekli, és örüljünk, hogy érdekli valami, nem a tévét bámulja meg nem két fakockát ütöget egymáshoz egész nap!!

2012. júl. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!