Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek elmenjünk az...

Szerintetek elmenjünk az orvoshoz? Nátha.

Figyelt kérdés

Lányomnak(januárban lesz 3 éves) péntek óta folyik az orra, de semmi egyéb tünete nincs, se láz, a torka sem fáj(abból gondolom, hogy a paradicsomlevest is megette a hétvégén). Orcseppeztük, meg porszívóztuk a hétvégén, de ma már ment oviba(én jövő hét kedden kezdek a munkába). Az ügyeleten nem voltunk, mert fölöslegesnek tartottam. Nekem is folyik az orrom, meg fájt a torkom.

Meddig normális, hogy folyik az orra egyéb más tünet nélkül?

2012. okt. 24. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azért vinném el, hogy nehogy akkorra legyen beteg mikor dolgozni kell menni. Inkább nézzen rá a doki hogy nincs-e komolyabb gond.
2012. okt. 24. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam addig semmit csinálni, amíg fehér váladék jön a kis orrából. Nem adok orrcseppet sem. Ilyenkor vitamin alapból, fokhagymakrémleves, mézes-citromos tea. Hiába viszed ügyeletre, elküldenek, ha nem köhög nem lázas és semmi baja nincs. Porszívóni szoktam, akár óránként. Nálunk ez így nagyon működik.
2012. okt. 24. 12:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Vitamint szedünk, ami eddig egész jól bevált így az ovikezdéskor, mert eddig ez az első "betegség" amit elkapott.

Azért félek elvinni a dokihoz, nehogy ott szedjen össze valamit.

2012. okt. 24. 12:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, nekünk a váladék átlátszó, de már nem folyik olyan nagyon, most már nehezebben tudja kifújni két porszívózás között.
2012. okt. 24. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Amíg csak az orra folyik én nem szoktam dokihoz vinni.

Fiam így kezdett pénteken... taknyos lett. Ma már viszont csúnyán köhög. :S

2012. okt. 24. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi is pénteken kezdtük, de eddig még szerencsére csak ennyi a baj!
2012. okt. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!