Tegnap este a 2 éves kisfiam hányt és pillanatok alatt felszökött a láza. Adtam deadalonetta kúpot neki hűtőfürdőztünk és éjjel adtam egy lázkúpot is, mert forrónak éreztem.(nem mértem meg, mert egyrészt aludt másrészt tök mindegy, hogy 38,5 vagy 38,6) Reggel jókedvűen ébredt, de kis hőemelkedése van még. Enni nem eszik, de sok folyadékot iszik.
A dokink délelőtt és délután is rendel. Nem tudom, hogy vigyem-e megmutatni a biztonság kedvéért... félek valami mást is összeszed még...
Jobb ha elviszed a biztonság kedvéért,nehogy nagyobb baj legyen. /gondolok arra hogy még összeszed mellé valami betegséget,aztán sok idő mire meggyógyul,vagy valami szövődménye nehogy legyen/ Nem baj ha nem eszik,nem is kívánja ilyenkor az ember,a lényeg hogy sokat igyon.
Szegényke,gyógyuljon meg mihamarabb.
2012. okt. 4. 09:53
2/6 gabszem válasza:
Szerintem hívd fel az orvost, hogy mi a véleménye. Lehet hogy azt mondja hogy ne vidd be, hanem itass vele sok teát. Vagy lehet hogy kimegy házhoz.
2012. okt. 4. 09:54
3/6 anonim válasza:
Reggel ritkán szoktak lázasak lenni a gyerekek (és a felnőttek is). Én mindenképp orvoshoz vinném, ha lázas. Egész éjjel kínlódtatok a lázzal, ez nem sima nátha.
2012. okt. 4. 09:57
4/6 anonim válasza:
Vidd orvoshoz,mert lehetséges,hogy a torka miatt lázasodott be.Az én kisfiam is szokott úgy hányni,hogy vagy magas a láza,vagy nagyon fáj a torka.Én úgy szoktam,ha már láza van az komolyabb mint egy kis meghűlés.Most pl nem volt láza a náthánál meg a köhögésnél,nem is vittem.Szerencsére hamar meggyógyult.De mikor eddig láza volt mindig valami gyulladás okozta.
2012. okt. 4. 10:39
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a megerősítést. Valahol éreztem én,hogy nem egyszerű nátha. A délutáni rendelésen mi voltunk az elsők. Torokgyulladása van. Kapott antibiotikumot is. Már csak gyógyulni kell...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!