Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnétek orvoshoz úgy az...

Vinnétek orvoshoz úgy az ovist, ha tegnap hányt egyet, éjjel láza volt (38), de reggelre semmi baja? Persze oviba semmiképpen nem megy.

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:
mindenképpen
2012. okt. 5. 08:15
 2/8 anonim ***** válasza:

semmi kísérő tünet??? se egy piros torok? se hasfájás?

igazolást mindenképp szerezni kell sztem úgyhogy ha már ott vagytok elvinném és nézzék meg.

hívd fel a dokit és vagy a rendelés elejére v. a végére érjetek oda akkor nem találkozik vírusokkal vagy ha igen kevesebbel .

2012. okt. 5. 08:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze. Valószínűleg délutánra újra lázas lesz. Ráadásul jön a hétvége, akkor csak ügyelet van.

Beteg gyereknek orvosnál a helye. Tudom, hogy mindenki másképp csinálja, de tele van ilyen kérdésekkel a gyakori. Miért ne vinném el??? Persze, hogy elvinném!! Hisz beteg! Ha végül kiderül, hogy csak gyomorrontás volt, annyi baj legyen. De ha nem??

2012. okt. 5. 08:18
 4/8 A kérdező kommentje:

A hányás előtt fájt a hasa, de azóta nem. Semmi más nincs. Jókedvű, úgy kelt, hogy nincs baja, azt mondta.

Nekem is ez a bajom, hogy a dokinál mit szed össze... Nálunk nincs ilyen rendszer, hogy időpontot kérek, vagy rendelés végén kevesebben vannak... Akármikor viszem, iszonyatos tömegnyomor...

2012. okt. 5. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:

ez nem igaz milyen gyerekorvosok vannak már. ennyire ne legyen toleráns egy orvos? vagy a mienk klassz. bocsi az offért. de ma már ez a sokadik ilyen amit olvasok .

vidd el . igaza van az egyik válaszolónak jön a hétvége durvulhat mégha most jól is érzi magát.

2012. okt. 5. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is furcsák ezek a kérdések. A mi dokink elmondta, hogy ő az aki doktorált én nem vagyok orvos. Ha van valami vigyem le hozzá. Ő majd eldönti, hogy kell e aggódni vagy se. Szóval fel se merül bennem, hogy vigyem-e vagy se.

Szóval szerintem mindenképpen.

2012. okt. 5. 08:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Kérdés eldöntetett. Azt mondja, megint fáj a hasa, úgyhogy indulunk.

Köszi!

2012. okt. 5. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:

nálunk sincs időpont sajnos :(

MIT MONDOTT A DOKI?

2012. okt. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!