Miért kakil be még mindig?
A mi kisfiunk direkt szórakozott. Be is igértem neki, ha mégegyszer gatyóba megy, akkor kap egy combost. Persze kíváncsi lett, be is ment, meg is kapta a comobosát, utána nem volt problémánk.
EGyébként nem verve nevelem őket, ez volt egy ilyen dolog, de tudtam, hogy szórakozik.
Arra már rájöttem, hogy a szépszó sajnos nem mindig válik be, az én türelmem viszont határos. Van akinek egy nagyon szigorú rászólás is elég, nálunk ez megy, csak a kakinál nem vált be.
Húgom kisfia volt ilyen. Ha kaki jött elbújt valahova és a bugyiba intézte. Pedig egyértelműen tisztába volt vele, hogy a bilibe kéne csinálni. Hónapokig szenvedtek. Nála semmi nem hatott, se szép szó, se beígért jutalom. Mondjuk a tesóm nem kiabált vele ilyesmiért. Hozzáteszem, ezzel én sem értek egyet.
Aztán egyszer csak leszokott róla. Onnantól a bilibe, vagy a wc-be kakilt. Náluk csak a kivárás működött.
Bár úgy gondolom, hogy a kisfiúban volt egy adag dac is, már csak azért sem kakilt a bilibe, mert anyáék annyira azt szerették volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!