Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Széklet kérdés. Mennyire...

Széklet kérdés. Mennyire normális, hogy 4 éves kisfiam "hatalmasakat" kakil?

Figyelt kérdés
Étvágya is iszonyat jó, bár mindehhez rengeteget mozog. Nem elhízott, nem is vékony sztem pont jó. Viszont olyan kis pocakos. És már jó ideje többször olyan nagyokat produkált... Háziorvos azt mondta figyelgessem, hát azt csinálom, csak mégis érdekelne nálatok mi a helyzet?
2012. szept. 28. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem ekkora ugyan a babám, de szerintem ezzel nincs gond.
2012. szept. 28. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak is jó az emésztése. Naponta 2x kakil, jó méretes kolbászokat nyom, 3-4 db-ot.

Ő 105cm és 17kg, 4 éves lesz januárban. Ő inkább vékonynak hat. Apukája ilyen, hogy minden étkezés után....

2012. szept. 28. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem sovány és eszik is rendesen, akkor semmi gond! Én lányom is tud akkorákat, hogy egy felnőttet is leköröz. :)
2012. szept. 28. 09:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megnyugodtam! :)
2012. szept. 28. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Szinre normális? Nem sárgás? Nem látni benne sok emésztetlen dolgot?
2012. szept. 28. 09:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Emésztetlen dolog nincs benne. Néha egy egy része világosabb. Ha sárgás az mit jelent?
2012. szept. 28. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam igy, hogy egyre több lett a végtermék, és sárgás szinű volt. Később meg hasmenésem is lett állandóan, és kiderült, lisztérzékeny vagyok. Ennek egyik jele a pocakosság - gyermekkorban. De általában a lisztérzékeny gyerekek vékonyak, csak a pocakjuk van. Hány kg? Milyen magas?
2012. szept. 28. 15:08
 8/8 A kérdező kommentje:

108 cm, és 19 kg

Van esetleg más tünete is? Majd rákeresek a neten, csak hátha gyorsabb vagy mint én! :)

2012. okt. 1. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!