20 hós kislányom egy hete kemény golyókat kakil, egy nap vagy három alkalommal. Nem használ nála semmiféle szer. Másnak ilyen problémája?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 07:20
1/5 anonim válasza:
Kevés tészta-féle és sok gyümölcs, főzelék biztos megoldja a dolgot!
2/5 anonim válasza:
Sok gyümölcs, zöldség és SOK VIZ!
3/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet!!
De nekünk a szobatisztasággal függ össze, nehezebben megy egy kicsit,mióta nincs pelus.
De hiába próbáltam én is mindent, őszibarack, szilva, meggyszósz, borsóleves, ezektől a lányom mindig könyebben kakil, +1,5l folyadék és a 2.5-2.5 dl tej reggel este.
A helyzet változatlan:(
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Elég sokat iszik ( napi 1,5-2 liter), enni is mindenfélét.Remélem hamarosan megoldódik ez a probléma.
2012. júl. 31. 14:14
5/5 Bea1202 válasza:
Egy éves késéssel már mindegy, de a fiamnál az használt régebben, ha tettem egy kis cukrot a tejébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!