Ha éjszaka többször felkel a babuci szopizni, mondjuk 3-4-szer, akkor minden egyes alkalommal át is pelusozzátok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 18:11
1/7 anonim válasza:
Kisfiam már 7 hónapos. Most már csak reggel teszem tisztába. Napi 1 kaka van. Amikor kisebb volt, többször kakált, akkor éjszaka is tisztába tettem, de csak akkor amikor kaka volt, a pisit kibírja a pelus. Ha nincs bakakilva, ne ébreszd fel a pelenka cserével.
2/7 anonim válasza:
Én csak akkor pelusoztam éjszaka, ha volt kaki.
3/7 anonim válasza:
Én általában hajnalban,mert akkorra már tocsog a pisiben:).De ez is biztos gyerekfüggő.
4/7 anonim válasza:
Én csak akkor csináltam így mikor még újszülött volt, és túlaggódtam mindent!!!Később csak ha kaki, volt, vagy éreztem hogy sok a pisi!Amúgy ne zargasd.Különben meg sokszor be is aludtunk cicizés közben ő is és én is, és akkor sem lett kicserélve!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért kérdeztem mert én minden egyes alkalommal ha másfél óránként is kel éjszaka, akkor is pelusozom. 8hetes a babám..
2009. jan. 25. 18:52
7/7 anonim válasza:
Fölösleges minden ébredéskor pelust cserélni éjszaka, ha csak pisi van benn, mert jobban felébred a baba. Én már csak reggel pelenkázom. Így én is többet alhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!