Egy hete minden este a fürdővízbe kakil 16 hónaposom. Miért?
Igen, kb. másfél éves kora körül csinálta a kisfiam. Mi nem csináltunk gondot belőle, pár alkalom után fel voltunk rá készülve, hogy ha nem volt kaki délután, akkor úgyis a fürdővízbe megy.
Miért? Mert a meleg fürdővíz ellazítja, és ő még nyilván nem tudja, hogy ez nem jó.
Aztán egyre ritkábbak lettek az ilyen balesetek, kétéves kora óta már tutira nem fordult elő.
Javaslom, hogy fürdés előtt ültessétek bilire, hátha sikerül valamit produkálnia.
szerintem a meleg víz elindítja az ingert, én is voltam így régebben, mikor kádban szoktam fürdeni (mondjuk nem kakiltam bele :)
az, hogy rendszeres, szerintem attól van, hogy most ilyen a bioritmusa, a meleg víz meg rásegít
Már ott tartunk, hogy be sem akar menni a kádba, mert kakis. (a frissen engedett vízre mondja, mert előző nap belement). Vagy ha beteszem, csak sír, egyre erősebben, hogy kaka, míg ki nem veszem.
Mit csináljak ilyenkor? 2 napja nem tudtam fürdetni, szeretnék valami megoldást találni, mert oké, hogy egy kis cicamosdást végzünk, de így hogy fogom mosni a haját például. Járt valaki hasonló cipőben, vagy van ötletetek, mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!