Mikor kel és fekszik este 21 hónapos gyereketek?
Ha nektek ez így jó, akkor kit érdekel más véleménye.
Nekünk nem lenne jó, mert vinni kell az oviba a nagyot, ráadásul nem is szeretném, ha 10-kor itt dorbézolna, de nekünk más az életritmusunk, mint nektek.
Én gyerekeim fél 7- 7 fele ébrednek, és este 8- fél 9 fele mennek aludni. Nappal 1-től 3-4-ig alszanak.
Majd azért ha elkezditek a bölcsit vagy ovit, akkor változtass ezen, de nyilván ez számodra is egyértelmű.
igaz 23 hónapos, de nálunk is úgy van, hogy 9kor alszik el és 7 körül kel.Ritkán 8ig alszik.
A reggeli sokáig alvással nem lenne gondom, de nekem a 10 órai elalvás túl késő.De ha nektek így jó,akkor így jó:)
Én már ezt a 9 órás lefekvést is szeretném visszatornázni 8ra...
Az én férjem is sokáig dolgozik este, éjfél után ér haza. Reggel fél 9-kor kell kelnie, ezért valahogy a kisfiam is és én is ehhez igazodtunk. :) A kisfiunk az ébresztőóránk, minden reggel fél 9-kor ébred. Este jó esetben 9-kor alszik el, de a nyáron inkább később volt takarodó, általában fél 10-10 is volt, hogy elaludt.
Napközben is alszik 2-2,5 órát, általában 4-kor kel.
Én ébreszteni nem szeretem, mert akkor nagyon nyűgös, hisztis.
A télen úgyis korán sötétedik, szerintem korábban is fog majd elaludni.
20 hónaposak:
este 8- negyed 9-kor van lámpaoltás, utána pár perc múlva már alszanak. Reggel ha hétköznap és bölcsi van, akkor negyed 8-kor kelnek, ha hétvége, akkor 8 körül. Pontosabban előfordul, hogy már 8 előtt felébrednek, de az ágyban "beszélgetnek" vagy még visszaalszanak.
Természetesen alszanak napközben is, méghozzá 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!