22 hónapos (körüli) gyereketek mikor kel reggel, és mikor fekszik este?
És délben mettől meddig alszik? (csak szeretném megnézni, mennyire térünk el az átlagtól, miénk nagyon későn 9-10 között alszik este, reggel 8-9 között kel, és délben egy órát alszik ebéd után.)
Van aki azt mondja, hogy túl későn fektetjük le. De nem tudom, mit tehetnénk.. ha nem álmos, nem alszik el :(
20 hónapos a kislányom.
reggel 7 és fél 8 között kel.
délben fél 12-tól alszik egy óráig,nagyon ritkán fél 2-ig.
este pedig 9 óra után alszik el.mikor vége a barátok köztnek,ő is szereti :)
szerintem teljesen jó ahogy a babád is alszik.ne foglalkozz senkivel!ha neki/nektek így akkor nincs gond!!!
24N
az enyém 2éves lesz a hó végén,de egy éves kora óta szinte ugyanúgy ébred/fekszik.mi vagyunk az ellenpélda,mert nekünk meg mindenki azt mondja hogy túl hamar megy aludni,
reggel olyan 6-fél 8között kel.átlagosan fél 7.mert a kicsi nem nagyon hagyja,ahogy engem sem :-)
olyan 12körül alszik el,és az elmúlt 2-3 napot leszámítva percre pontosan 2órát alszik.ha van olyan szerencsém,hogy le tudok vele feküdni,akkor képes akár 3órát is aludni .
este sokáig már 6kor kezdődött az esti rutin.most olyan fél8körül fürdik,és egyből az ágy,de ahhoz hogy elaludjon kell egy bő 20perc.
Szia!
Az én fiam is a Barátok közt után megy aludni. Reggel 8-9 között kel. Délután 2-2,5 órát alszik, de már többször volt példa a 1/2 órás és a 4 órás alvásra is. Soha nem keltem fel.
Köszönöm Lányok, nektek is ment a plusz pont! :)
Én sem keltem fel, ha néha be-becsúszik egy-két 3-4 órás alvás is (ami elég ritka, de előfordul).
Szia!
Mi reggel 7-kor kelünk,22 hónapos megy bölcsibe,nagytesó az oviba,hétvégén a pici tovább alszik.
Este 8-kor mennek a fiúk aludni,a pici előtte már nagyon álmos
Nyáron még mi is ilyen időben fektettük őket,mint te.
Az én kislányom 20 hós lesz most 14.-én.Reggel általában 8 és 9 között szokott kelni,de olyan is volt,hogy fél10-10-kor kelt fel.Most a napokban viszont felébred már korán,6 vagy fél7 körül,igy őt is viszem magammal,mikor a nagyobbikat viszem az óvódába.Este 3/4 hét-hét óra körül van fürcsi,utána kakaót szokott inni és általában legkésőbb 9-kor már alszik.Ritka,ha később még ébren van,általában ha a fogacska zavarja,akkor szokott előfordulni.A délutáni alvás ált. másfél két óra szokott lenni.Van hogy alszik délelőtt is egy-másfél órát-ahogy épp most is- meg du. is.Ez változó.
Minden gyereknek más a ritmusa,nincs két egyforma.Sőt változik időközben a ritmusuk,van hogy több alvást igényelnek,van hogy kevesebbet,előbb elalszanak,vagy később,mikor hogy.Én is tapasztalom ezt a saját gyerekemen.
6:30-7 körül kel, dél körül alszik 2 órát, este fél 9 körül alszik el.
22 hónapos lesz nemsoká
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!