22 hónapos (körüli) gyereketek mikor kel reggel, és mikor fekszik este?
Figyelt kérdés
És délben mettől meddig alszik? (csak szeretném megnézni, mennyire térünk el az átlagtól, miénk nagyon későn 9-10 között alszik este, reggel 8-9 között kel, és délben egy órát alszik ebéd után.)
Van aki azt mondja, hogy túl későn fektetjük le. De nem tudom, mit tehetnénk.. ha nem álmos, nem alszik el :(
2010. okt. 11. 19:45
11/12 anonim válasza:
Az én kislányom is 22 hónapos. Reggel 8-ko kel, déli 12 után alszik 1,5-2 órát. És este 9-10 között alszik el. Szerintem ez teljesen normális. Nekünk ez bevállt. Lassan próbálom délben kicsit később lefektetni, mert jön a téli időszámitás.
12/12 anonim válasza:
szia,
22 hónapos a fiam, ő 6:30-kor kel, fél 1-1 körül alszik el ebéd után, 3 körül kel, este legkésöbb 9-kor már alszik.
Nálunk nincs gond az esti altatással mert ő maga kéri, hogy menjünk mert nagyon álmos...:) és du. szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!