Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 22 hónapos (körüli) gyereketek...

22 hónapos (körüli) gyereketek mikor kel reggel, és mikor fekszik este?

Figyelt kérdés

És délben mettől meddig alszik? (csak szeretném megnézni, mennyire térünk el az átlagtól, miénk nagyon későn 9-10 között alszik este, reggel 8-9 között kel, és délben egy órát alszik ebéd után.)

Van aki azt mondja, hogy túl későn fektetjük le. De nem tudom, mit tehetnénk.. ha nem álmos, nem alszik el :(

2010. okt. 11. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 22 hónapos. Reggel 8-ko kel, déli 12 után alszik 1,5-2 órát. És este 9-10 között alszik el. Szerintem ez teljesen normális. Nekünk ez bevállt. Lassan próbálom délben kicsit később lefektetni, mert jön a téli időszámitás.
2010. okt. 12. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:

szia,

22 hónapos a fiam, ő 6:30-kor kel, fél 1-1 körül alszik el ebéd után, 3 körül kel, este legkésöbb 9-kor már alszik.

Nálunk nincs gond az esti altatással mert ő maga kéri, hogy menjünk mert nagyon álmos...:) és du. szintén.

2010. okt. 12. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!