Egy kisgyereket hogy lehet kimozdítani?
Sziasztok!
Van egy 5 éves kisöcsém, és egyfolytában számítógépezik. A szülőket nem érdekli, de én látom mikkel játszik és nagyon nem tetszik hogy embereket gyilkol.
Ha a család megy valamerre, én soha nem mehetek velük mert a gyerek nem akar menni és nekem mindig itthon kell maradnom vele.
Ezenkívül akaratos, és önző. Kérlek segítsetek valami jó ötlettel hogy lehetne egy kis engedelmességre tanítani.
Vagyis nem az a baj, hogy itthon kell maradnom vele mert valószínű nem mennék velük, de mindig rám passzolják, és nagyon rossz hogy ha a gyerek valamit akar akkor a szülők reakciója:
-menj a Balázshoz, majd ő...
semmi szabadidőm sincs.
5 éves és gépezik?na ez már magéban durva,a szülőknek kéne nevelni,gondolom,még te sem vagy 20 éves,hogy nevelni tudd
foglalkozni kéne/kellett volna vele
A gépezés időtartamát a szülőknek KELLENE szabályozni különösen egy 5 éves gyerek esetében, nem a nagytesó feladata a kicsi nevelése.
Talán a gép kikapcsolása működhetne, csak az a baj, hogy akkor ha panaszkodik a szülőknek még te leszel lecseszve, hogy miért nem hagyod békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!