Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy kisgyereket hogy lehet...

Egy kisgyereket hogy lehet kimozdítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 5 éves kisöcsém, és egyfolytában számítógépezik. A szülőket nem érdekli, de én látom mikkel játszik és nagyon nem tetszik hogy embereket gyilkol.

Ha a család megy valamerre, én soha nem mehetek velük mert a gyerek nem akar menni és nekem mindig itthon kell maradnom vele.

Ezenkívül akaratos, és önző. Kérlek segítsetek valami jó ötlettel hogy lehetne egy kis engedelmességre tanítani.

2012. okt. 21. 11:17
 1/9 A kérdező kommentje:

Vagyis nem az a baj, hogy itthon kell maradnom vele mert valószínű nem mennék velük, de mindig rám passzolják, és nagyon rossz hogy ha a gyerek valamit akar akkor a szülők reakciója:

-menj a Balázshoz, majd ő...

semmi szabadidőm sincs.

2012. okt. 21. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:

5 éves és gépezik?na ez már magéban durva,a szülőknek kéne nevelni,gondolom,még te sem vagy 20 éves,hogy nevelni tudd

foglalkozni kéne/kellett volna vele

2012. okt. 21. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
esetleg menj el vele focizni,vagy próbáld jutalmazni,minél kevesebb gépezés,több szófogadás=több jutalom
2012. okt. 21. 11:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Próbálunk vele foglalkozni játszani vagy focizni, de 2 perc múlva már gépezni akar. Én nem értem mit lehetne vele tenni.
2012. okt. 21. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
egyzserüen ki kell kapcsolni a gépet,és kimenni vele a szabadba,jár oviba?mert ha nem,úgy nehezebb
2012. okt. 21. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:

A gépezés időtartamát a szülőknek KELLENE szabályozni különösen egy 5 éves gyerek esetében, nem a nagytesó feladata a kicsi nevelése.

Talán a gép kikapcsolása működhetne, csak az a baj, hogy akkor ha panaszkodik a szülőknek még te leszel lecseszve, hogy miért nem hagyod békén.

2012. okt. 21. 11:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, én ebbe nem szólok bele, de képzeld reggel 8 óta gépezik,és este 11-ig biztos nem hagyja abba.
2012. okt. 21. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Állíts be jelszót a gépére. Ez borzasztó, h 5 évesen ezt csinálja!
2012. okt. 21. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
gépet kikapcsolni,gyereket,levini a játszora .
2012. okt. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!