Aki korán ébreszti a kisgyerekét reggel, nem fárad el nagyon az oviban alvásig?
az én lányom 5:30kor-6kor ébred magától. De nem nyűgös délben. Szépen ebédel, utána szépen kibírjam míg kipakolják az ágyakat, lefekszik a heklyére, elfordul és elalszik.
Az oviban másképp telik nekik az idő a sok gyerek között, nem úgy mint mikor otthon van veled. Az oviban a gyerekekkel van elfoglalva meg a játszással, más környezet, észre sem veszik és máris alvásidő van. Ne aggódj.
Az én fiam nyáron a meleg miatt már 6kor fel volt. Ovi előtt 1 hónappal fél 8-8ig aludt, este 9nél hamarabb nem aludt el.
Mióta ovis, megint 6kor kel (max. fél 7, de ez ritkább), 1től alszanak az oviban, de este már 8kor alszik (legkésőbb 8:20kor).
Az első napokban nagyon nyűgös volt már az ebéd ideje alatt is, nem is akart enni, olyan fáradt volt (még délben hazahoztam az elején), de hamar átállt magától az esti korábbi fekvésre, így nincs gond.
De biztos fáradt, de nem tudoom pontosan, mivel nem vagyok ott... Sajnos más választásunk nincsen, hétre viszem mindennap, mert dolgozom.
Próbáld esetleg később lefektetni, akkor biztos tovább alszik. Bár nem értem, hisz ha ovis lesz, gondolom, dolgozni fogsz és nektek is kelni kell. Hacsak nem vagy otthon egy kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!