Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pelenkakiütés lehet felfázástól?

Pelenkakiütés lehet felfázástól?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod,hogy pelekakiütés? Piros a popsija vagy pöttyös?
2012. okt. 19. 12:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem a popsija hanem a nunija. Eloszor pottyos volt de mar egybefuggoen piros az egesz. Olyan mint az eges. Nyaron is ugyanigy volt es azt mondta a vedono hogy az.
2012. okt. 19. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan ilyen akkor volt felnőtt fejjel, amikor eldobható betétet használtam... Nem lehet, hogy váltanotok kéne más pelenkára?
2012. okt. 19. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és a védőnődet küld el továbbképzésre (ezt úgy mondom, hogy nekem is ez a hivatásom), mert aki erre rámondja, hogy felfázás, az nem ért hozzá....
2012. okt. 19. 13:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem a védőnő mondta, hogy felfázás, csak nem tudom mire vélni, mert ha meleg lenne, megérteném, de azért már nincs szuper idő. Ezért gondoltam, hogy esetleg felfázás!? Lehet tényleg pelust kellene váltanom, pedig Pampers-t használok, nem volt vele gond.
2012. okt. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!