Más babájánál is visszatér mindig a pelenkakiütés mikor már végre begyógyult?
Figyelt kérdés
állandóan ezzel szenvedek és már mindent rákentem,de mindig visszatér.
Nem értem hogy miért,ennyire érzékeny lenne?15 hónapos fiú
2012. máj. 12. 22:53
1/4 anonim válasza:
Nálam is visszatér egy ideje. (14 hónapos a kisfiam) Ráadásul most anyós vigyáz a gyerekre, és szekál miatta.... Akkor vettem észre, amikor gyümölcslevet ivott, hogy utána pirosodott ki szegénykémnek.
2/4 anonim válasza:
Csak ajanlani tudom, ha meg nem probaltatok ki, hogy pelucserenel, ha pirosabb a popsi, akkor ne popsitorlovel tisztitsatok, hanem baba szappannal csap alaty vagy zuhannyal mossatok meg a popsit jo alaposan es a pelenka fedte reszt. Utana kis babaolajozas es krem. Hathasegit. En ezt csinaltam, soha semmilyen kiutese nem volt. Ellenben, ha meleg van pl. es popsitorlot hasznalok, mert lusta vagyok megmosni, egybol bepirosodik vagy begyullad. Kisse macerasabb, de gyors es hatekony modszer.
3/4 anonim válasza:
Nálunk a sűrű pelenkacsere segített és a vastag krémezés (gyógyszertári). Nem azt mondom, hogy te nem pelenkázod rendszeresen, félre ne érts. Előtte én is 3-4 óránként pelenkáztam, illetve közbe ha bekakált. Most már 1- 1.5 óránként és azóta megszűnt. Drága megoldás, de bevált. Mi is próbáltunk mindent, de semmi nem volt jó.
4/4 anonim válasza:
Szia! Mi is sokat szenvedtünk pelenkakiütéssel. Mindenféle kenőcsöt kipróbáltunk, kamillával törölgettük, szellőztettük, sok sok pelenkát váltottunk nem sok sikerrel. A bőrgyógyász által adott krém helyrehozta ugyan, de nem sokra rá újra kezdődött. Míg az egyik ismerősünk javasolta, hogy álljunk át mosható nadrágpelenkára, mert sokkal kíméletesebb mint az eldobhatók. Hiszen az eldobható pelenka magja reakcióba lép a vizelettel, ezt pedig nem minden baba bőre bírja. ... és láss csodát, bevált. Mára már krémet is alig kell használnom. Igaz sokkal nyűgösebb mint az eldobható, de nekünk ez oldotta meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!