Anyukák! Valakinek hasonló? Közel 4 hónapja császároztak! Hosszába vágtak. A császár hege szépen begyógyult, nem gennyes, nincs vele semmi különösebb gond kívülről.
Az első császármetszés után nekem még fél év múlva is fájdogált a hegem. A második most volt 5 és fél hete, rá egy hétre már semmi baj nem volt vele, mintha nem is lett volna műtét.
Utólag megtudtam, hogy az elsőnél vágták a hasizmomat is, a másodiknál úgynevezett vongálással (izmok széthúzásával) csinálták a műtétet, ezért nem volt kutya bajom sem 1 hét múlva.
Szerintem neked is vághatták az izmokat, azért gyógyul nehezebben. De egyébként - ha vágták az izmaidat- teljesen normális, hogy 4 hónap után még érzékeny.
Engem 1 hónapja császároztak, első császárom volt, de még mindig érzékeny, főleg ha ülésből fel kell állnom, vagy az ágyból felkelni, szóval ha használnám a hasizmom.
Nekem a dokim erre azt mondta, hogy tök normális, van aki fél évvel, vagy egy évvel a műtét után is érzékenynek mondja a heget, ez alkati kérdés.
De én azért megnézetném a helyedben egy dokival!
9 hónapja császároztak. Van még hogy most is érzékeny a hasam. Nekem nem vágtak izmot. A doki szerint minden rendben van.
Azért megnézetném az orvossal a helyedben, csak a megnyugvás kedvéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!