Csúnyán begyógyult császáros heget hogyan lehet kezelni?
Contractubex krém kifejezetten erre való. Nem túl olcsó ha jól emlékszem, de használni szokott. Jó alaposan körkörös mozdulatokkal bele kell masszírozni a hegbe, kitartóan, akár egy-két hónapon keresztül.
Recept nélkül kapható!
2. vagyok.
Azért linkeltem be a leírását, hogy ott meg lehessen nézni,mire való a krém. Ott azt írja, hogy a régi hegekre is alkalams, de egyénfüggő.
"Vastag, régi hegek esetén viszont erősen be kell dörzsölni a Contractubexet, és fedőkötéssel lehet fokozni a hatást. A megkeményedett hegek esetében csak rendszeres, hosszabb kezelés után lehet jelentős javulásra számítani, ugyanis ez a módosult szövet nem lazul fel néhány nap alatt. A siker messzemenően függ magától a betegtől is, azonban megéri a készítményt következetesen használni."
Lányomnak több műtétje volt már, ezekre a sebekre alkalmaztam először, majd nálam a térdműtétem után és most a császárnál. Én az összes esetben hamar elkezdtem a kenegetést, így nem tudom, hogy milyen lett volna, ha jóval később használom.
Nekem a térdem és a császár is tökéletes lett, szinte semmi nem látszik, a lányomnál van olyan ami csúnya maradt, de ott a bőrt és a varratot is nyújtani kellett még egy hónapig. Valószínű ehhez képes az is szép lett.
Én még egy gyógytornásszal beszéltem erről évekkel ezelőtt, ő javasolta ezt a krémet, és most a nődoki is ezt ajánlotta. Én nem tudok más gyógymódot erre, de biztos van más is.
Jaj, szegények:(
A 2. vagyok.
Nagyon sajnállak Titeket, ez tényleg nem szép, erre nem tudom mit lehetne használni.:(
Nekem nem is látszik a vágás, ha nagyon nézem, akkor van egy cérnavékony halvány csík a hasam alján, de csak azért látszik mert tudom, hogy hol kell keresni és fölötte kissé kibuggyan a hájam, ez a vonal élesen "elvágja" a zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!