Hogy kezelitek azt, ha egy kisgyerektől rasszista kijeletéseket hallotok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 13:56
1/4 anonim válasza:
Hát doktor úr :) szerintem az a legjobb, ha őszinték vagyunk egy gyerekkel, és elmagyarázzuk neki, hogy mit jelent amit mondd, és miért rossz. Mondjuk ez függ a gyerek korától.
2/4 anonim válasza:
Mire gondolsz? Mennyire kicsitől? Egyszerű cigányozás vagy komoly rasszizmus?
3/4 A kérdező kommentje:
Négy éves kisfiú.
A régi óvodába együtt járt két kínai kislánnyal. Egy lakóparkban laknak. Átjár hozzájuk. Hazaértem a kisunokámmal az új óvodából. A két kislány nagyon örült neki. Ő megbántotta őket:
"Hülye kínaiak".
================
Nem tudom, honnan vette a szöveget. A gyerekeket sajnos nemcsak a család neveli.
=======================
A lányom is ott volt szerencsére, aki megkezdhette a lelki beöntést: "Bezzeg amikor felmész hozzájuk, rögtön ahhoz a fiókhoz szaladsz, ahol az édességet tartják."
Én meg a kislányoknak adtam a kürtőskalácsot, amit neki szántam.
2012. okt. 18. 14:14
4/4 anonim válasza:
atol függ hány éves lenne a gyerek ovodásnak megmondanám hogy fáj a másiknak hogy ilyen csunyát mondott és kérjen bocsánatott ,iskolásnak meg elmondanám hogy tilos,és nem helyes másokat,igy megbántani,és neki se esne jol ha hasonlot mondanának rá és kérjen bocsánatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!