Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kezelitek azt, ha egy...

Hogy kezelitek azt, ha egy kisgyerektől rasszista kijeletéseket hallotok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 18. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát doktor úr :) szerintem az a legjobb, ha őszinték vagyunk egy gyerekkel, és elmagyarázzuk neki, hogy mit jelent amit mondd, és miért rossz. Mondjuk ez függ a gyerek korától.
2012. okt. 18. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Mennyire kicsitől? Egyszerű cigányozás vagy komoly rasszizmus?
2012. okt. 18. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Négy éves kisfiú.

A régi óvodába együtt járt két kínai kislánnyal. Egy lakóparkban laknak. Átjár hozzájuk. Hazaértem a kisunokámmal az új óvodából. A két kislány nagyon örült neki. Ő megbántotta őket:

"Hülye kínaiak".

================

Nem tudom, honnan vette a szöveget. A gyerekeket sajnos nemcsak a család neveli.

=======================

A lányom is ott volt szerencsére, aki megkezdhette a lelki beöntést: "Bezzeg amikor felmész hozzájuk, rögtön ahhoz a fiókhoz szaladsz, ahol az édességet tartják."

Én meg a kislányoknak adtam a kürtőskalácsot, amit neki szántam.

2012. okt. 18. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
atol függ hány éves lenne a gyerek ovodásnak megmondanám hogy fáj a másiknak hogy ilyen csunyát mondott és kérjen bocsánatott ,iskolásnak meg elmondanám hogy tilos,és nem helyes másokat,igy megbántani,és neki se esne jol ha hasonlot mondanának rá és kérjen bocsánatott.
2012. okt. 19. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!