Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nurofent adtam neki, de...

Ha nurofent adtam neki, de 5perc múlva hányt, újra adjam be neki ugye?

Figyelt kérdés
ez alatt az idő alatt nem szivódott fel nem?Vagy ifen?Lázas a fiam egész nap,most adtam neki nurofent,kb 5perc telt el,és hányt.Újra beadjam?Nem lesz baja?
2012. okt. 17. 20:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. okt. 17. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
na hogy van a legényke?
2012. okt. 18. 11:02
 13/16 A kérdező kommentje:
hát szörnyű éjszakánk volt,nem ment le sehogy a láza,39,6 volt,megint hűtőfürdő,aztán kúpot adtam neki,akkor sem ment le.Éjjel teát kért,pár kortyot ivott,utána nemsokkal sugárba hányt megint...ágyneműhúzás,mosás,felmosás....aztán hajnal fél 4-6ig vizesruháztam hogy valamennyit menjen lejjebb,álmába végig dumált,ilyet se szokott....vizes törölközőbe tekergettem,ezt vagy 2x megcsináltam,aztán elaludt.Szerintem ez hatásos volt most.Reggel néztem,nem éreztem már szerencsére lázasnak,11kor kelt fel,akkor mértem meg,és már nem volt az szerencsére,ma még nem volt láza,remélem már nem is lesz,meg hányni se fog.
2012. okt. 18. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:

na örülök ha jobban van

enni egyen azért. egy kis főtt krumpli teával kicsit jó lenne.

na meg igyon sokat,

azt nem is írtad mennyi idős !

mondjuk nekem megfordult volna a fejemben hogyha ennyire lázas, lehívjam a dokit,de te ügyesen megoldottad

2012. okt. 18. 16:45
 15/16 A kérdező kommentje:

26 hónapos.Ezt a dokit tuti nem hivnám semmiért,(inkább az ügyeletet ha arra kerülne a sor)máshoz fogom hordani,mert mióta megszületett a fiam,állandóan csak torokgyulladást állapit meg neki,és tömi antibiotikummal....1éves koráig 7!! antibiotikumot kapott már,azóta nem is számolom...

Sajnos estére megint lázas lett....nappal elvolt,nem volt lázas se,este 6-7 között meg ismét 39-re felment.Nurofent adtam neki.Már 7kor elaludt,de megint össze-vissza beszél álmában....tuti hogy megint fog hányni,mert elalvás előtt sokat öklendezett,meg dugta a szájába a kezét,sirt,biztos hogy hányingere van.Álmába is cammog a szájával,nagyokat nyel....3x evett borsólevest ma,ennyit evett.Inni iszik szerencsére,főtt krumplit egyáltalán nem eszi sajnos,se kekszet,ropit néha,de most azt sem.

2012. okt. 18. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon hány, akkor adj neki jéghideg colát kiskanalanként, ez sokat segít a hányinger és a hányás csillapításában. Ne azt nézd, hogy cola meg, hogy kisgyerek, ilyenkor félre kell tenni az elveket, mert tényleg sokat segít! A Heim pál kórház honlapján is írnak erről.
2012. okt. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!