Ha nurofent adtam neki, de 5perc múlva hányt, újra adjam be neki ugye?
na örülök ha jobban van
enni egyen azért. egy kis főtt krumpli teával kicsit jó lenne.
na meg igyon sokat,
azt nem is írtad mennyi idős !
mondjuk nekem megfordult volna a fejemben hogyha ennyire lázas, lehívjam a dokit,de te ügyesen megoldottad
26 hónapos.Ezt a dokit tuti nem hivnám semmiért,(inkább az ügyeletet ha arra kerülne a sor)máshoz fogom hordani,mert mióta megszületett a fiam,állandóan csak torokgyulladást állapit meg neki,és tömi antibiotikummal....1éves koráig 7!! antibiotikumot kapott már,azóta nem is számolom...
Sajnos estére megint lázas lett....nappal elvolt,nem volt lázas se,este 6-7 között meg ismét 39-re felment.Nurofent adtam neki.Már 7kor elaludt,de megint össze-vissza beszél álmában....tuti hogy megint fog hányni,mert elalvás előtt sokat öklendezett,meg dugta a szájába a kezét,sirt,biztos hogy hányingere van.Álmába is cammog a szájával,nagyokat nyel....3x evett borsólevest ma,ennyit evett.Inni iszik szerencsére,főtt krumplit egyáltalán nem eszi sajnos,se kekszet,ropit néha,de most azt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!